Anka29 Zumra_Fatma Mugerrr papatya__ Biricikannesi27 Minigim38 Burcukumsal defnemomm_ ebrarveannesi739_ Mefeannesi ekimannesi11 Busraata33 Pikapikapikacuuu Baklavanida lceLady Melisayda esraalic LadyGaddar beybat2023 minikurabiyeninannesi angrymomy CankizimRavzam Duyulurum gulirmak BENOYLEUYGUNGORDUMM ikibaloglanannesi
beybat2023 Sulu köfte Pilav Salata turşu Çay yanına da ıslak kek Yeter bu kadar yapması degıl yemegı bulması öldürüyo ınsanı
angrymomy Anka29 tavuk tantuni Yanına bulgur pilavı Mercimek Çorbası Birde salata Hergün ne yemek yapacam derdi olmasa, yemek yapmak çok kolay aslında🥴
CankizimRavzam Anka29 eşim ise gitti ona pilav üstü tavuk göğsü yaptım yanında da turşu koydum kızımla kendimede makarna ve ıspanak yemeği yaptım bugün menümüz böyleydi elhamdülillah 💐
Duyulurum Anka29 çiğ köfte ve ıspanaklı börek yaptım öğle yemeğinde yedik kalanını buzluğa kaldırdım. Akşama da patates yemeği ve pilav yapacağım inşallah
Anka29 Hepinizin eline sağlık,afiyet olsun😇Çok güzel fikir oldu günlük yazalım fikirleşelim kızlar dert tasa kalmasın kimsede😁 Yemeği yapıyim de tatlı köşede kalsın çocuk ev işi şu bu derken enerjim tükeniyor arada bir tatlı pasta yapabiliyorum durursa😌