Anka29 Hanımlar merhaba,her gün ne yemek yapacağım kaygısı var üstümde eminim yalnız değilimdir😀.Fikir olsa yapması kolay da eşim de her yemeği yemiyor.Siz menülerinizi yazın fikir olsun bizlere de☺😇
Balkizlarim Anka29 tarhana çorbası, kıymalı taze fasulye , bulgur pilavı, salata ve sarımsaklı yoğurt yaptım sabahtan 🌿🌹 Dünden bal kabağı tatlım var birde 🫢
Birdunyabircennetannesi Anka29 Annemlerdeyim Çorba Sarma var Şuan annem evde değil dedem hasta onun yanındayım
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Anka29 Bugün yemek yapmıyoruum🥳Bi mani olmazsa anneme gidicem. Yemek yapacak olsaydım, kısır yada mercimek köftesi vs düşünüyordum
Anka29 Anka29 bugün ne düşünüyorsunuz hanımlar Balkizlarim Birdunyabircennetannesi utkummm NeclaLeylaCeydaOhnealaneala sareveannesi_ uykusuzanne__ Elfgrn lidokain Liyakiz eylm1 Minigim38 feyzahmet NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Uykusuzhergeceeee Esoskirec Esinzhl Gencanne2 BalBocugum Tambirmom ilenalemin mihramomm1 ilenalemin efeninannesi4207
sareveannesi_ Anka29 en sevdiğim gün dünden kalanlar günüdür 😂 Bize havuç çorbası biber dolması cacık Kızıma pırasalı sebze çorbası kabak dolması yoğurt ❤️
lidokain Anka29 dünden kuru fasulye pilav yapmıştım.hala kuru fasulye var yanına ne yapsam bilmiyorum.
Liyakiz Daha karar vermiş değilim bebeğim uyuyorken bi mercimek çorbası yaptım şimdi yanına hala düşünüyorum 😊
Minigim38 Anka29 balık yapacağım kızıma ama pek yemiyor doyurucu başka şey arıyorum ne olabilir balığın yanına
Minigim38 Uykusuzhergeceeee çorba hiç sevmiyor ek gıdaya başladığımızdan beri yediremiyorum, balık köftesi denedim onu da yemiyor, balığı da didikliyorum tavuk diye 1 2 ağzına veriyorum yoksa hiç yemiyor
Esoskirec Anka29 bizde her cuma balık günü çünkü pazar kuruluyor taze alıp yapıyorum. Yanına yeşillik sakata falan
Esinzhl Anka29 dünden biraz yoğurtlu makarna vardı onun yanına şakşuka ve domates çorbasıyla günü kapatıcam 🫶
Gencanne2 Anka29 yemeklik bir şey kalmadı yarın pazara çıkıcaz, buzlukta kurbandan kalan kavurma buldum. Yozgat tarhanası, tantuni planım 👍🏻