SweetMom__ hellokitty8 hepimiz yorgunuz öyle değil mi sıfır destek ah ah annelik sonda vicdan azabı yapıyoruz dedikten sonra çok zor .
eraysen Oyku2019 aynı şeyleri yaşıyoruz 16 aylık uyutuyorum arkamı dönüyorum meme diye bağırıyor gündüz uykusunda bile emmeye kalkıyor geceyi söylemeye gerek bile yok odasını ayırmak istedim o kadar çok uyanıyor ki kendime odasında yer yatağı yapmak zorunda kaldım sonra baktım beşikten al koy zor oluyor şimdide beraber yerde yatıyoruz emzirmeyi azaltayım veya tamamen bitireyim dedim denemediğim yöntem kalmadı babasında bile uyumuyor azaltamadık bile çıkmazdayım resmen
Netya eraysen meme olmadan asla ve asla uyumuyor defalarca denedım, sut ıçmıyo kesınlıkle emzık hıç tutmadı, su verdım defalarca banamısın demıyor😊emmeden uyumuyor malesef nasıl yapıcam bılemıyorum allah tum annelere kolaylık saglık versın🙏
Oyku2019 eraysen Bende bıraktırmayı deneyeceğim artık belki uykulari duzene girer oda uykusunu alamiyor bende ikimizde perisan olduk artik memeyle doymuyorlar zaten insallah bırakabilirz
Netya hellokitty8 benım oglum 3 yasında halen emıyor😊ne yapsamda bırakmadı vermedım saatlerce agladı, öyle bışeyler de surmek ıstemıyorum ben öyle bır yoruldum kı anlatamam ama ne yapsamda bırakmadı.. Sızı anlıyorum cok zor gerçekten 🙏🙏
Simnur hellokitty8 16 aylık emerek uyuyan bebeğim de aynı😓 dün itibariyle gece emzirmeleri azaltma çalışmalarına başladım meme vermeden 2 saatte zor döndü uykuya ama böyle 1 hafta uykusuz kalacağım diye düşünüyorum diğer türlü katlanamıyorm artık çünkü bebeğimle ilişkimizi de zarar vermeye başladı
mommmmy Tecrübeli bir anne olarak şunu söyleyeyim. Siz ondan inatçı olmadan bitmiyor bu süreç maalesef. Ha sizin 17 aylık tamamen kesebilirsiniz ama en azından 1 yaştan sonra gece emmesini kesmesi gerekiyor bebeklerin . Hem onların sağlığı hem bizlerin sağlığı için. Benm kızımda saat başı kalkardı . Baktım öylede uyuyamıyorum böylede uyuyamıyorum. Doktorla konuştum kilosu her şeyi iyi kesebilirsiniz dedi. Gece kalktıkça su verdim ağladı istedi inat etti tam 25 gün sürdü . Ama bende inat ettim yani yılmadım. Karnı tok eminim su veriyorum içiyor. Ağlıyor bende sarıldım bende ağladım . Konuştum azala azala 25 günde tamamen bitti. Kalkıp şu içip geri yatıyordu. Sadece direnin bitmesi onun için daha sağlıklı öyle düşünün
Uraztos mommmmy aynı durumu yaşıyorum meme vermezsem asssla uyumuyor. Emerek uykuya geçiyor zaten gece gündüz zorla mı alıştıracağım yani?
gizemm01 hellokitty8 benim kızım 7,5 aylık. Geceleri en az 4 kere meme için ağlar. Emer emer emer böyle uyuşurum artık. Göğüs ucum uyuşuyor resmen böyle çekiliveresim geliyor zor dayanıyorum.
mamabear_ hellokitty8 17 aylık olmuş zaten sevmeden emzirmektense bıraktırın bence. Emzirmek sadece bebeği beslemek değil çünkü. İki taraftan biri hoşlanmıyorsa emzirme ilişkisini bitirmek en iyisi. Sizin ne hissettiğiniz de önemli. Ben böyle düşünüyorum
beyzzsenturkk_ hellokitty8 memeden kes bak nasıl rahatlıyorsun emin ol tam zamanı zaten o kadar ihtiyacı da yok deliksiz uykuya merhaba dersin
Kdz hellokitty8 olabilir asla lincleyecek bişey yok sende insanın senin de bi canın var memeyi nasıl bırakır araştır bırak can dayanmaz gece gündüz allah kolaylık versin
domatesguzeli hellokitty8 bende aynı şekildeydim kestim etrafta herkes vicdan yaptırdı kesme falan diye 15 aylıktı bide ama dinlemedim kestim yorgun tahammülsüz sinirli bi anne olup emzirmektense uykusunu alan mutlu bi anne olup emzirmemek daha iyi olucaktı çünkü. Şuan çok mutluyuz o huzurlu ben huzurlu akıl vermek olmasın ama kesin gitsin hiç emmeyende var
eraysen Netya su verme mama verme piş piş yatır kaldır ayakta sallama kucakta sallama hiç görünmeyip babanın ilgilenmesi emzik zaten tutmuyor biberon tutmuyor bende sizin gibi bir çok şey denedim ama olmadı iştahlı bir bebek o yüzden başka yiyecek teklif ettim yok kurtulamıyorum normalde en az 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum yapamayacağım bırakacağım ama bırakmıyor da ne yapacağım inanın bilmiyorum hemşireyim bunun üzerine bir sürü eğitim verdim ama kendim beceremedim istemesemde sabır taşı deneyeceğim sanırım 🙄 alternatif önerisi olan varsa onuda denemeye hazırım artık bir de şöyle bir durum var meme yoksa ilaçla bile uyumuyor özel bir bebek eeg çekilmesi için melatonin verdi doktor uyumadı 1 saat sonunda atarax verdi uyumadı 2 buçuk saat bekledik meme yoksa ne yaparsan yap uyumuyor
masterchefiniz hellokitty8 bemde 20 aylıkken bir baktım sabaha kadar karnım açık kalmış meme ağzında karnımda bir ağrı ile kıvrandım uere düştüm kendi sağlığımdan oluyordum kestim memeden usandırmıştı bazı bebekler çok düşkün oluyor ten teması istiyor .
gammzisko hellokitty8 tecrübelerime göre, bu durum 18.aydan sonra artarak devam ediyo ve bebek baya arsız bişeye dönüşüyo😅 ben de 21 ay zor dayanıp, bi cinnet anında biraktirmistim. Şimdi kızım 1 yaşında ama ona da öyle yapicam hak geçmesin 😂
Minel-inannesi hellokitty8 o aralar azitoyolar surekli meme diye. En azından gece beslemesini kesmeye çalışın. Gunduzude yavas yavas azaltirsiniz. Gece beslemesinde saat araligi acarak emzirenler var bide benim gibi tamam gece olmuş memeler uyumus hadi bizde uyuyalım deyip tamamen geceyi kesenler var.
ayse193 hellokitty8 iyi yaptınız ben sizin yaşıdığınızı tahmin edebiliyorum ve bende bugünden itibaren kesmeye karar aldım
babyaksu Kim linçlerse linçlesin kesinlikle zor ve yorucu bir süreç Kızım 22 aylık olacak artık o kadar zor geliyor ki kendi sağlığım için iki aydır gündüz emzirmeyi bıraktık sadece öğle uykusu öncesi veriyorum ve gece uykuya gecişte ve tabii ki gece uyanmaları hala çok sık sırf şu uykusuzluk için biteceği günü bekliyorum 😔 size de sabır diliyorum
Poly-ana hellokitty8 Linçlenecek birşey yok valla çok haklısın bende tiksiniyordum artık ha evet harika bir duyguydu çok özlüyorum bazen emzirmeyi ama dozunda emdiği zamanlar için geçerli bu. Bıkmıştım gerçekten bende bitirince çok rahatladım