hellokitty8 17 aylık hiç bi şekilde uyumazmı sürekli kucak sürekli meme ağzında çok yoruldum emzirmekten midem bulandı artık
Vet-mom hellokitty8 sizinki de emerek mi uyuyordu gelecekteki ben misiniz acaba diye merak ettim bi an 😂
Yapma hellokitty8 bebeğin küçük değil ki niye linçleyelim? Meme kesme yada azaltma yollarını araştır, denemeye çalış. Başla bir yerden
sofiasu Bende öyle olmuştum bıraktırdım canım. Şimdi özlüyorum ama en azından çocuğumla başka şeyler yapbiliyoruz emzirmekten başka
hellokitty8 Yapma tek basıma bakıyorum zorlanıyorum zaman zaman canı sağolsun tabiki herşeyin sırası var ama biz annelerde yoruluyoruz haliyle ..
beyzzsenturkk_ hellokitty8 memeden kes bak nasıl rahatlıyorsun emin ol tam zamanı zaten o kadar ihtiyacı da yok deliksiz uykuya merhaba dersin
Oyku2019 hellokitty8 ay daha simdi yazdm benimde 16 aylik surekli miz.miz surekli memede.yarim saate bir kalkiyor bazen on dk da bir kalkiyor hic uyumuyor.niye boyle acaba cok.yoruldm uykusuzluktan gunduzde surekli.kucagimda babasina bile gitmiyor
eraysen Oyku2019 aynı şeyleri yaşıyoruz 16 aylık uyutuyorum arkamı dönüyorum meme diye bağırıyor gündüz uykusunda bile emmeye kalkıyor geceyi söylemeye gerek bile yok odasını ayırmak istedim o kadar çok uyanıyor ki kendime odasında yer yatağı yapmak zorunda kaldım sonra baktım beşikten al koy zor oluyor şimdide beraber yerde yatıyoruz emzirmeyi azaltayım veya tamamen bitireyim dedim denemediğim yöntem kalmadı babasında bile uyumuyor azaltamadık bile çıkmazdayım resmen
SweetMom__ hellokitty8 hepimiz yorgunuz öyle değil mi sıfır destek ah ah annelik sonda vicdan azabı yapıyoruz dedikten sonra çok zor .
Netya eraysen meme olmadan asla ve asla uyumuyor defalarca denedım, sut ıçmıyo kesınlıkle emzık hıç tutmadı, su verdım defalarca banamısın demıyor😊emmeden uyumuyor malesef nasıl yapıcam bılemıyorum allah tum annelere kolaylık saglık versın🙏
Oyku2019 eraysen Bende bıraktırmayı deneyeceğim artık belki uykulari duzene girer oda uykusunu alamiyor bende ikimizde perisan olduk artik memeyle doymuyorlar zaten insallah bırakabilirz
Netya hellokitty8 benım oglum 3 yasında halen emıyor😊ne yapsamda bırakmadı vermedım saatlerce agladı, öyle bışeyler de surmek ıstemıyorum ben öyle bır yoruldum kı anlatamam ama ne yapsamda bırakmadı.. Sızı anlıyorum cok zor gerçekten 🙏🙏
Simnur hellokitty8 16 aylık emerek uyuyan bebeğim de aynı😓 dün itibariyle gece emzirmeleri azaltma çalışmalarına başladım meme vermeden 2 saatte zor döndü uykuya ama böyle 1 hafta uykusuz kalacağım diye düşünüyorum diğer türlü katlanamıyorm artık çünkü bebeğimle ilişkimizi de zarar vermeye başladı
mommmmy Tecrübeli bir anne olarak şunu söyleyeyim. Siz ondan inatçı olmadan bitmiyor bu süreç maalesef. Ha sizin 17 aylık tamamen kesebilirsiniz ama en azından 1 yaştan sonra gece emmesini kesmesi gerekiyor bebeklerin . Hem onların sağlığı hem bizlerin sağlığı için. Benm kızımda saat başı kalkardı . Baktım öylede uyuyamıyorum böylede uyuyamıyorum. Doktorla konuştum kilosu her şeyi iyi kesebilirsiniz dedi. Gece kalktıkça su verdim ağladı istedi inat etti tam 25 gün sürdü . Ama bende inat ettim yani yılmadım. Karnı tok eminim su veriyorum içiyor. Ağlıyor bende sarıldım bende ağladım . Konuştum azala azala 25 günde tamamen bitti. Kalkıp şu içip geri yatıyordu. Sadece direnin bitmesi onun için daha sağlıklı öyle düşünün
Uraztos mommmmy aynı durumu yaşıyorum meme vermezsem asssla uyumuyor. Emerek uykuya geçiyor zaten gece gündüz zorla mı alıştıracağım yani?
gizemm01 hellokitty8 benim kızım 7,5 aylık. Geceleri en az 4 kere meme için ağlar. Emer emer emer böyle uyuşurum artık. Göğüs ucum uyuşuyor resmen böyle çekiliveresim geliyor zor dayanıyorum.