vildankeremuras Meme reddi yaşıyorum 1 aydır uykuya daldıkça emziriyorum ve mama vermiyorum benim gibi olan var mı
esra1406 vildankeremuras Şuan bizde bu durumu yaşıyoruz bende red zannetmiştim fakat sütüm azalmış sebebi oymuş 🥹
Birpsikologggbirmimar vildankeremuras ya nasıl çözüm buldunuz kilo alımı nasıl bende napıcağımı şaşırdım aynı durum bizde de var
dbc Benimki biberon alıştığı için reddediyordu. Bineronu bıraktım zor oldu ama direnmeniz lazım. Uykuluyken emzirin. Memeye gelince çıldırıyorsa bir başkası sakinleştirsin emzikle vs. Sonra yine meme vermeyi deneyin. Uykuluyken vermeyi deneyin ama hep deneyin bi yerde alacaktır. Ben bu şekilde yaptım ve başarılı oldum. Bir hafta denedim sonra tarttım günde 42 gr almış normalde 20 gr alsa yetiyordu. Sütünüze ve kendinize güvenin bir de emzirme danışmanıyla çalışmanızı öneririm.
glygz dbc merhaba biberonu aktif olarak mı kullanıyordunuz acaba biz şuan red sürecindeyiz günde bazen 2 kere bazen hiç vermiyorum onu da reddediyor zaten
zeynepyildiz dbc benimki de biberona alıştı kesinlikle almıyor dilini ucuna değdiriyor basıyor bağlığı kaç kere denedim olmadı prematüre 27 haftalık doğdu 2 ay küvezde kaldı şuan 4 buçuk aylık doğalı ama düzeltilmiş 1 buçuk aylık geç mi sizce 🥺
zeynepyildiz dbc eds kaşık biberon hepsini denedim biberon vermemek için ama olmadı kaşık biberonda çok ağlıyor boğazına kaçıyor bu sefer de eds Zaten memeyi hiç almadığı için olmadı bile napcam artık çok üzülüyorum sütüm de azaldı emmedikçe sağıyorum ama düzenli sağamadım
sultanpiraye Meme reddini şuan ben de yaşıyorum ama ne kaynaklı onu bilmiyorum dedikleri her şeyi denedim ama bir işe yaramıyor
zeynepegee @vildankeremuras benim de başıma geldi canım bebeğim 1.5 aylıkken 1 hafta boyunca gündüzleri doğru düzgün emmedi emzirme danışmanıyla anlaştık eds denedi pilates topunda denedik ve ne denediysek olmadı sonra emzik vermeyi kestim 10 gün falan hiç emzik vermedim sütümü de sağıp comotoma diye bir biberon var onu araştırıp aldım silikon olduğu ve yavaş akışlı olduğu için anne memesi hissi veriyor o şekilde aştık geceleri zorla uyandırıp emzirdim hep memeyi unutmasın diye gündüzleri de sağdığım sütü comotomayla vererek sonra biberonu çekip memeyi vererek şırınga ucuyla ağzına sıkarak hatta ayakta gezerek emzirerek en çok da sabrederek aştık bebeğimi kazandım şu an da çok güzel emiyor umarım sizde aşarsınız
inciannes zeynepyildiz bizde hem meme hem biberon reddi yaşıyoruz ne yapacağımı gerçekten şaşırdım kilo alımı da sınırda siz ne yaptınız aşabildiniz mi
zeynepyildiz inciannes bi emzirme danışmanı gün boyu göğsünüzde tutun demişti onu denedim uyudu uyandı hic ayırmadım bi tam uyanırken çıplak göğsüme yatırdım kendiliğinden geldi tuttu emmeye başladı sütüm de yoktu çok azalmıştı ona rağmen ne zaman versem tuttu emdi 5 dk 10 dk ama sonra sonra süt gelmeyince ağlamaya başladı ben de sütümü 2 buçuk saatte bi sağmaya başladım sütüm artmaya başladı 1 haftadan fark etti ama şuan bebeğim yine memeye gelince çığlık atıyor biberonla veriyorum mecbur
260724 Benim de 4 aylık kızım ,1-2 haftadır memeye gelince bir ağlama bir ağlama ama emmek de istiyor gibi memeye geliyor , anlayamadım dişimizde çıkıyor. Meme reddi mi diş sancısı mı gaz ml ? 🥺