lAmMelodi ZeydsMom Birinci kimi olur adam görəsən o hislər falan ilkde insan başqa olur axı qorxur nə olacaq ama bunda bilirsən deyə biraz həyəcan azalır😂😂
Elvinemine ZeydsMom mende qorxuram .amam ikinciyə hamile qalandan sonra beynimde herseyinsilmisəm yadima getirmirem ele heveslenmisemki ilk kimi
Elvinemine ZeydsMom ay baci qorxutma da sende meni🤣😅yenice qazlanmisam .ta 3aya girdim cox şükür 🙏🥰qaldi 6ay
ZeydsMom Elvinemine son uc aydi esas aglamali gunler. Dunen aglirdim men. Dirdim mene nese olsa usagm nolacaq 🤣🤣
Elvinemine ZeydsMom can asss qorxma yaxsi olacaq aglina pis bi sey getirme belden iyne olassan yoxsa umumi narkoz?aglina pis bir sey getirme yaxşı olacaq.aglina ne gelirse basinada o gelir alllah elemesin.
Elvinemine Elvinemine mende qızıma kesr olanda ele alayirdimki xestexanada hami basima tokuldu🤣😅.indide qızımı fikirlesirem ki umumi olacam da narkoz.birden ayilmaram falan diye qorxuram
Elvinemine ZeydsMom umumide bas agrisi olmur onu kim deyir .cox qəsənk olur e baji .menim hecneden xeberim olmadi vallah..men qandan qorxuram meni kəssələr onu his etsem deli oluram