Elvinemine hemshireanne ay baci tezden yaz herfler sef yazilib oxuya bilmedim .bildiyimiz tut bəhməziylə artirirdin nece yani herdefe yemekden qabaq?
hemshireanne Elvinemine he bildiyimiz tut bekmezi. Yarım stekan suya qatıb içirdim yemekden yarım saat evvel. Çox vitaminlidi hemde qan artırır. Bir litr ya içdim ya yox ama çox faydasını gördüm. Bağırsaq mikroflorasınıda yaxşılaşdırır
Elvinemine hemshireanne as di yadimdan cixir dana sen qaldigin yerin adi😂🤣 Rusyada pulsuzdu yaxsi😅men hemise Rusyaya maskva deyrem caşiram🤦🤣
lAmMelodi ZeydsMom Birinci kimi olur adam görəsən o hislər falan ilkde insan başqa olur axı qorxur nə olacaq ama bunda bilirsən deyə biraz həyəcan azalır😂😂
Elvinemine ZeydsMom mende qorxuram .amam ikinciyə hamile qalandan sonra beynimde herseyinsilmisəm yadima getirmirem ele heveslenmisemki ilk kimi
Elvinemine ZeydsMom ay baci qorxutma da sende meni🤣😅yenice qazlanmisam .ta 3aya girdim cox şükür 🙏🥰qaldi 6ay
ZeydsMom Elvinemine son uc aydi esas aglamali gunler. Dunen aglirdim men. Dirdim mene nese olsa usagm nolacaq 🤣🤣
Elvinemine ZeydsMom can asss qorxma yaxsi olacaq aglina pis bi sey getirme belden iyne olassan yoxsa umumi narkoz?aglina pis bir sey getirme yaxşı olacaq.aglina ne gelirse basinada o gelir alllah elemesin.