Elcin-Aytac hemshireanne dosun gilesinde deyil yeni ucunda deyil qara yerinde uca yaxindi dehset agri verir ee baci neden ilar qorxuluddu
Elcin-Aytac hemshireanne mende korpedi hele 4ayi olscag in sa Allah ayin 25i ona gore gecedi oyaniram
Elcin-Aytac hemshireanne sixiram prisik kimi irin cixir basqa ne eliye bilerem? Birdeki bu neden emele gelir?olub sende de?
hemshireanne Elcin-Aytac mende olmuyub internetde instada görmüşem. Sıxma mence. Temiz saxla masaj kompres ele südü sağ özü keçmeye qoy
Elvinemine Salam qizlar necesiz .mende yaxsiyam qizimda ☺️hamieleikdendi deye axsam olan kimi yuxum gelir .yuxu deye olurem mede yanmamda kesmir🥴 inşallah sabah hekime gedecem gorum bebeis nagarir urek doyuntusunu esidereminsalalh ele heyacanliyamki🥹🧿
lAmMelodi Elvinemine Qatıq ye birdə dedime sarı kız ondan al iç mən qazlı içirdim ama sən həkimlə danış gör necə məsləhət görür.
ZeydsMom Elvinemine aynus duz deyir sarikiz ic mende icirem. Narlisin icirem men o biriler ureymi bulandirdi
Elvinemine ZeydsMom narlisin nedi baci .men deyrem gorum hekim derman yaza belke . çünki sarikiz rayonda satilir da .burdada market var amma baxmisam ondan yoxdu.
Elvinemine Elvinemine sen netersen indi agirlasmisan e can baji can . yaxşıki qaynann yaninda deyil bas beynin getmir 😂inan uje men deli oluram ne usaq saxlamir nedeki evde is görmür .beyaq qiza yrmek posirmisdim qazan ocagin ustde qalib da ici bos kirli .deyir bu niye burdadi buralar ne gundedi .dedim a nolubki indice yemek pisirmisem usaqa yedizdmisem da temizleyecem niniyrsen.biliremki bagda işlemek adiyla gedir telefonda qiziyla danışır qizi ölmüş oyredir da.birde gordun deli beynim qizisdi agzima geleni dedim ana bala bunlara
Elvinemine ZeydsMom he can baldızımın oglu ondan almisdi ozune limonluydu .sabah gedende alacam.qaynatam sağolsun isden icaze alib gelirki bizi hekime aparsin da .semkirden genceye getmek üçün 4dene mansurut deyismeliyik🥴onun derdi aparmisdiki usalqa nece gedecem
Elvinemine ZeydsMom yox can burdaki kişilər hamsi maskvadadi yadaki basqa yerde işləyirlər .qaynatam indi helecek gelen ayda ta deyerkki gel apar .qapida masin vareeee suren adam yoxdu🥴
Elcin-Aytac Elvinemine nece ayligsan ki meden yandirir belke basqa seye gore agriyir mende hamilelikde mede handirirdi ama medemde prablem varigdi ona gore