hemshireanne Elvinemine men çoxdan isteyirdim ikiside eyni böyüsün deye. İkisinife eyni yedirtmek pampers deyişmek fln düşğnende rahat gelir ama arada mesafe çoxaldıqca uje uşaq fikri uzaqlaşır menden deyirem herşey yenidenmi başlayacaq😂 ona göre qismet olsa olsun plansız isteyirem ama planla bilmirem nevaxta
hemshireanne lAmMelodi hansı rayondasan? Mende yaxşıyam şükür. Reklamlar uje bezdirib girmek istemirem bura
Elcin-Aytac hemshireanne sudu sagdim namazimi da qildim gece sagmaga duranda cox yuxlu oluram deye qildim bezdn gece sagmaga duranda qiliram Hansi aparatdi sende? Ay baci birde dosumun gilesinin yanima prisik cixib degseg incidir ne emzidire ne saga bilirem Birde nece aaatda bir sagirsan?gundelik ne qeder sudun klur korpe ne qəderlikdi
hemshireanne Elcin-Aytac o prişik deyile süd qabarcığıdı bacarsığın masaj ele biraz bas üstüne isti kompres ele açılışsın sağmağada davam ele keçecek. Menim oğlum indi 9 aylıqdı günde 500 600cc arası çıxır süd. Üç saatda bir sağmağa çalışıram çox vaxt alınmır. Gece 12de birde seher 5de fln sağıram 3de dura bilmirem daha. İlk vaxtlar heç axsatmadan üç saatda bir sağıb verirdim beş ay tekce südümü vermişem sora axsatdım uşaq geceler durmadı mende tembellik eledim durmadım o arada aparatımda zeifleyibmiş bilmemişem südüm azaldı. İndiki aparatım kiwi baby iki terefli elektrikli olandı üç aydı işledirem razıyam
Elcin-Aytac hemshireanne dosun gilesinde deyil yeni ucunda deyil qara yerinde uca yaxindi dehset agri verir ee baci neden ilar qorxuluddu
Elcin-Aytac hemshireanne mende korpedi hele 4ayi olscag in sa Allah ayin 25i ona gore gecedi oyaniram
Elcin-Aytac hemshireanne sixiram prisik kimi irin cixir basqa ne eliye bilerem? Birdeki bu neden emele gelir?olub sende de?
hemshireanne Elcin-Aytac mende olmuyub internetde instada görmüşem. Sıxma mence. Temiz saxla masaj kompres ele südü sağ özü keçmeye qoy
Elvinemine Salam qizlar necesiz .mende yaxsiyam qizimda ☺️hamieleikdendi deye axsam olan kimi yuxum gelir .yuxu deye olurem mede yanmamda kesmir🥴 inşallah sabah hekime gedecem gorum bebeis nagarir urek doyuntusunu esidereminsalalh ele heyacanliyamki🥹🧿
lAmMelodi Elvinemine Qatıq ye birdə dedime sarı kız ondan al iç mən qazlı içirdim ama sən həkimlə danış gör necə məsləhət görür.
ZeydsMom Elvinemine aynus duz deyir sarikiz ic mende icirem. Narlisin icirem men o biriler ureymi bulandirdi