Vicdanin olmuandan sonra bi ureye toxunmadiqdan bi yetimin basina sigal cekmedikden yardim etmedikden bi heyvana su vermedikden sonra haa muselman ol nebilim sunni sie ol. Ferq elemr. Menim sinifyoldaaim var ateistdi ama ele gozel isler gorur. Onun islediyi hamsi usag evindedi heyvanlara yem su. Kasib ailelere yardim edir. Xeste usaglara onkoloji xestelere falan hemse birseyler edir sevindirir. Evel men bakida olanda menle edirdi hamsin menim ne qede usagm vardi onkolojide. Ama tesuf o usaglarn coxu melek olurdu ve cooox pis olurdum herdefe. Gunlerle ozme gele bilmrdm. Elebil uje biz gedende orda bilirdilerde bizim baxdigimiz usaglari . Evlerine qayidanlarin evine de gedirdik ad gunlerinde falan. Ne qede sekillerm vare menim o usaglarla 😍 sora men evlendikmrayondayam gede bilmrem day ama yoldasm pul yardimi edir yenede men islemrem deye artiq. O qiz da ozu tekbasinadi bu deq.hersey edir. Tesevur ele o cehenneme gedir muselmanlara gore. Ama namaz qilib menim usagmin dusmesine sebeb olan qaynanam ceneete. Cox ironik ve gulmeli olar.