Elvinemine ZeydsMom heee baci .inan qızımı öz canımda bele cox isteyrem onnu fikirlesirem elece.ele oz ozume deyrem axira yaxin neyliyecem .senede gelir reklam uje elinden bezmisem eeee.insalalh yaxsi olar sende fikir eleme .4cu kesr olanlar nagarsin
Muhammet ZeydsMom bizde terekemeyiz dilimiz aynı Azeri türkü değilim ama konuşmamız aynı karapapak Türklerin Deniz…♥️
Elvinemine Muhammet hos geldin canim .neden oz zaman azerice yazmadin dili biliyorsan?ne mutlU sana terekemesinmiş onlarin cok guzel oyunlari oluyor bayiliyorum☺️
Muhammet Elvinemine sen terekemeyi biliyormusun canm genelde bilmezler . Canm ben yazmayı değil daha çok şiveyi konuşuyorum yazma olarak bende yok mesela şöyle örnek vereyim, yağşı ,balam ,ağrını alam , hancarısan vs. Gibi gibi
Elvinemine Muhammet anladim canim .harfleri bilmiyorsun ya ondan yazmayi bilmiyorsun .turkcede olan harfler azericede baska anlam veriyor haklisin .evet canim terekemeyim biliyorum Bizim burda duyunlerde en az bi kere caliyor terekeme şarkisi
Elvinemine hemshireanne ay baci soz deyim insatada gordum oglunun barmaqlari bitisikdi deyen .onlari boyuyende ayirmaq fikriniz var?menim qizimda ele deyil amma sanki divinden birbirine ilisikdi ee bilmirem balacadi deye men elemi hiss edrem nedi 🤦hele o defe deyremki qaynanama bu usagin elebil bir ayagi o birsinden godekdi .oda deyir sene ele gelir .bir defede his etdimki sinesi qabagadi sumuyu elebil sabah belke apardim hekime sullarimi verim gorum yalan yere dertlenirem yoxsa nese var
hemshireanne Elvinemine he bitişikdi oğlumda neçe defe cerraha gösterdik cerrah heç oralı olmadı😂 heçbir fesad töretmeyecek heçneye mane olmayacaq deye qoyduq ele. Yoldaşımdada bitişikdi ama oqederde deyil bunda çoz bitişikdi Sen niye ordan yazmırsanki
Elvinemine hemshireanne as neblim bura yaxşıdı yazmaga😂he atasinda var dete eledi narahat olma mencede ehtiyac yoxdu ozu boyuyende istese etdirer .menim qızım da başdan ayağa atasina oxsayib . inşallah ikincinin en azindan bir yeri mene oxsayar😂☺️ qızımın aadece dodagiyla agzinin cokekliyi mene lxsayib baaqa hrcne