hemshireanne ZeydsMom xalamin yoldaşıda çıxırdı seyahete onunda axirda qayida bilmirmiş zornan qayidib ondan sonra çixmir. Elebil herkesde nese olure axirda çixmirlar daha
ZeydsMom hemshireanne he rahatlama verir bezen yaxsi deyil. İlisib qalmis da olabilirsen. Pis varliqlarlada qarsilasa bilirsen. Ozunu yungullesmis de hissedebilersen. Bu deyisen biseydi.
Elvinemine ZeydsMom aaaaa bunu nece edirsiz Yusuf güneyde cixir .mene hemise maraqli olub .indi hamileyem yoxsa oyrenib ederdim m eee bideki eminemki oraya getsem gelmek istemiyecem🤣😂🤣😊
Elvinemine Elvinemine ay baji insallah havax dogassan bebisini .nece his edrsen ozunu ?kesr qorxusu his edrsen yoxsa balanin xeyalini qurub unudursan?men yene kesr olacam deye ele qorxuram elebiliremki sag cixmayacam dusunende az qala ureyim partlaya🥲😤😭qorxurammmm
ZeydsMom Elvinemine he ikinci ucuncu kesrde hamida var o hiss cunki evde bir korpen var artiq mende ele his edirem. Evel heckm yox idi bi yoldasm idi ama indi evde mene mohtac balaca bi korpem var ve onun ucun narahatam ya bisey olsa mensiz neynier deye dusunurem durmadan agliram . Bura girem basimi qatm fikrlesmiyim ama oda reklamlarn elnden heves qalmayb.
Elvinemine ZeydsMom heee baci .inan qızımı öz canımda bele cox isteyrem onnu fikirlesirem elece.ele oz ozume deyrem axira yaxin neyliyecem .senede gelir reklam uje elinden bezmisem eeee.insalalh yaxsi olar sende fikir eleme .4cu kesr olanlar nagarsin
Muhammet ZeydsMom bizde terekemeyiz dilimiz aynı Azeri türkü değilim ama konuşmamız aynı karapapak Türklerin Deniz…♥️
Elvinemine Muhammet hos geldin canim .neden oz zaman azerice yazmadin dili biliyorsan?ne mutlU sana terekemesinmiş onlarin cok guzel oyunlari oluyor bayiliyorum☺️
Muhammet Elvinemine sen terekemeyi biliyormusun canm genelde bilmezler . Canm ben yazmayı değil daha çok şiveyi konuşuyorum yazma olarak bende yok mesela şöyle örnek vereyim, yağşı ,balam ,ağrını alam , hancarısan vs. Gibi gibi
Elvinemine Muhammet anladim canim .harfleri bilmiyorsun ya ondan yazmayi bilmiyorsun .turkcede olan harfler azericede baska anlam veriyor haklisin .evet canim terekemeyim biliyorum Bizim burda duyunlerde en az bi kere caliyor terekeme şarkisi