lAmMelodi Elvinemine Insan öz canını özü düşünməlidir yatmaqla heç kime hörmətsizlik olmur özünə hörmət edirsən ki yatırsan dincəlirsen🤣😂😂😂😂Əsas özümüzük.Kef elə.
Fatima__mom lAmMelodi İnşAllah. Yo mən qoruna bilmədim çünki yoldaşım qoymadı. Mən istəmirdim əslində hamilə qalmaq deyirdim tezdi hələ əməliyyatliyam ama o anlamaq istemədi
Elvinemine Fatima__mom cannn hecne olmaz ta allah veribse ozude komek olacaq .onsuzda qızın balaca dogulana qədər 1yasini keçecek onda da rahat olacaq.mebim.qizim 11ayliqdi uje rahatlasib evvelki kimi deyil
Fatima__mom Elvinemine hə bacı İnşAllah Allah özü kömək olacaq prosta bu halsizlik ürək bulanma qaytarma öldürür de meni
lAmMelodi Fatima__mom Allah köməyin olsun❤️Qaynanan ilə qalırsan sən yada mamana yaxınsan doğum sonrası sənə kömək edərdilər.
Fatima__mom lAmMelodi mən indi Dağıstandayam 7 ayimda gedəcəm Azerbaycana qizimdada elə eledim getdim Azərbaycana uşaq oldu sonra 40 cixana kimi mamamgilde qaldim sonra yene gəldim bura
Fatima__mom Hələ mənə yoldaşımın əmisi qizini misal çəkirlər lap pis oluram 4 defe əməliyyat olub. Heçnə olmaz deyirlər başa düşmürlər ki onun bedəni ayri menim bədənim ayrı o əziyyət çəkməyib hamiləlikde mən çəkirəm axi.
lAmMelodi Fatima__mom Elebilirler hamı eynidi o olup olupta indi gərək hamı doğsun naxadi həm yaş söhbəti var.Nece yaşın var idi senin yadimnan çıxıre yazılar.Harda olurdun.
Fatima__mom lAmMelodi 25 olacam İnşAllah. Yox bunlarda belədi gərek hər il doğsan 🤣🤣. Hələ qaynanam deyirdi doğandan sonra orqanizim yaxsi olur 2 cide olmalidi oda oldu🤣
Fatima__mom lAmMelodi yo bacı toyun Azerbaycanda olub toydan sonra gəlmişik bura yoldaşımin işi burdadi deye
lAmMelodi Fatima__mom Organizma normal doğuşda özünü tez toparlayır digər isə əməliyatdi onda gedek hər il əməliyat olaq ikisini bir tuturlar🥲
Fatima__mom lAmMelodi deme ee keçmişdə elə olub hami tebii elə bilirlər hamısı eynidi🤣🤣. Əsas oldu sağlam olsun İnşAllah
Elvinemine Ağıllanmayan men qorunmamisam olsa dogacam ta😂amma emelyatdan it kimi qorxuram .menden olsa birde usaq dogmaram amma lazimdi
Fatima__mom Elvinemine lazimdi eee olmağına prosta biraz ara. Yoldaşım deyir oğlan olsa rahat buraxacam seni 🤣
hemshireanne Elvinemine lazimdi he hemde sen ozun isteyirsen oz qerarindi ama bu meseleye tek er qerar vermemelidi yada qaynana qarismamalidi
Elvinemine Fatima__mom insalalh oglan olar can hesablayibsanmi hec cin teqvimiyle.mende allahdan isteyrem ki ikinci oglan olsun .sonra spral qoydurum 3cu uşaqi ne vaxtsa beynime düşərsə dogum .bizdede qaynatam biraz oglan pərəsti da .seyir 4dene nevem olsun (bunu tabiykide mene demiyib qizlar .hec men nisanli deyildim hamiya deyrdiki isteyrem cox nevemolsun)😂ta demirki gelin ikisini isteyir