lAmMelodi Elvinemine Insan öz canını özü düşünməlidir yatmaqla heç kime hörmətsizlik olmur özünə hörmət edirsən ki yatırsan dincəlirsen🤣😂😂😂😂Əsas özümüzük.Kef elə.
Fatima__mom lAmMelodi İnşAllah. Yo mən qoruna bilmədim çünki yoldaşım qoymadı. Mən istəmirdim əslində hamilə qalmaq deyirdim tezdi hələ əməliyyatliyam ama o anlamaq istemədi
Elvinemine Fatima__mom cannn hecne olmaz ta allah veribse ozude komek olacaq .onsuzda qızın balaca dogulana qədər 1yasini keçecek onda da rahat olacaq.mebim.qizim 11ayliqdi uje rahatlasib evvelki kimi deyil
Fatima__mom Elvinemine hə bacı İnşAllah Allah özü kömək olacaq prosta bu halsizlik ürək bulanma qaytarma öldürür de meni
lAmMelodi Fatima__mom Allah köməyin olsun❤️Qaynanan ilə qalırsan sən yada mamana yaxınsan doğum sonrası sənə kömək edərdilər.
Fatima__mom lAmMelodi mən indi Dağıstandayam 7 ayimda gedəcəm Azerbaycana qizimdada elə eledim getdim Azərbaycana uşaq oldu sonra 40 cixana kimi mamamgilde qaldim sonra yene gəldim bura
Fatima__mom Hələ mənə yoldaşımın əmisi qizini misal çəkirlər lap pis oluram 4 defe əməliyyat olub. Heçnə olmaz deyirlər başa düşmürlər ki onun bedəni ayri menim bədənim ayrı o əziyyət çəkməyib hamiləlikde mən çəkirəm axi.
lAmMelodi Fatima__mom Elebilirler hamı eynidi o olup olupta indi gərək hamı doğsun naxadi həm yaş söhbəti var.Nece yaşın var idi senin yadimnan çıxıre yazılar.Harda olurdun.
Fatima__mom lAmMelodi 25 olacam İnşAllah. Yox bunlarda belədi gərek hər il doğsan 🤣🤣. Hələ qaynanam deyirdi doğandan sonra orqanizim yaxsi olur 2 cide olmalidi oda oldu🤣
Fatima__mom lAmMelodi yo bacı toyun Azerbaycanda olub toydan sonra gəlmişik bura yoldaşımin işi burdadi deye
lAmMelodi Fatima__mom Organizma normal doğuşda özünü tez toparlayır digər isə əməliyatdi onda gedek hər il əməliyat olaq ikisini bir tuturlar🥲
Fatima__mom lAmMelodi deme ee keçmişdə elə olub hami tebii elə bilirlər hamısı eynidi🤣🤣. Əsas oldu sağlam olsun İnşAllah
Elvinemine Ağıllanmayan men qorunmamisam olsa dogacam ta😂amma emelyatdan it kimi qorxuram .menden olsa birde usaq dogmaram amma lazimdi
Fatima__mom Elvinemine lazimdi eee olmağına prosta biraz ara. Yoldaşım deyir oğlan olsa rahat buraxacam seni 🤣
hemshireanne Elvinemine lazimdi he hemde sen ozun isteyirsen oz qerarindi ama bu meseleye tek er qerar vermemelidi yada qaynana qarismamalidi