Elvinemine ZeydsMom ay baci burada qiz var oda mene teraveti meslehet gordu 3kesrini teze olub burda adi miki di
ZeydsMom Elvinemine men dogusa gedende orda 5 ci kesr olan qiz vardi hetta . 5 ide teravetde olub ozde 😁 he duz deyr eli cox yunguldu qiz bezenib duzenib ele gumrah cixmisdiki hele bi cixisda fotosesia video cekilis zad hecbirinden qalmadi.
hemshireanne ZeydsMom elesdide var birinci kesrdan olub dirilir. Organizmadan ve hekimden cox sey asilidi
Elvinemine ZeydsMom he e.o qizda deyirdiki gerek sen usaqini saldirmazdin .dedim vallah burda hecbir hekim boyun olmur dediki o olardi .dedim artiq gecdi nagarim🥴5ilde 3cu kesrini olubdu
Fatima__mom ZeydsMom bizdede biri var idi ikinci qizi idi o qədər pis idi ki səhər qədər səsi hər yeri götürdü məndə qorxuram birdən ikinci olsa məndə elə olaram deye
Elvinemine ZeydsMom as yox🤣🤣 yoldaşım gelnde gozlemeyecem hamile qalsam birinide dogacam sonra 3illik spiral qoyduracam . O usaq dogulana kimi qızım 1yas 9ayliq 2yasinda zadda olacaq .3cu usaqi 2030cu ilde dogacam😁😁😁
Elvinemine lAmMelodi bircə Allah deyən olsun baji men kimemki vallah🥹sadece xəyalım elediki 2030da ta rahat olum dogumdan canımı quyarim .
Fatima__mom Elvinemine mənədə çatmır elə insanlara övladı verənə qurban əsas oldu sağlığı yerində olsun qız oğlan nə fərqi var ki
Elvinemine Fatima__mom inanirsan men kesrden qorxurdum oda basima geldi bu riski oldu da .ikinci kesire vaxti ozum secib getmiyecem havax suyum gelse gedecem cunki qorxudan ureyim partlayar e🤦🥴
Fatima__mom Elvinemine məndə belimde problem var deye kesr elədim ümumi narkoz 38+1 de ama indi deyirəm kaş özü gələn vaxti gederdim. İkinci olsa elə edecem