Elvinemine zehra0508 saqop can as menim.qizimin dedim e dışı cixib .ag b le bildiyimiz tis kimi sey cixmisdi qaynanmda dediki disdi😂🤣iki gun elece durdu sonra yox oldu .oda qaynam deyirdindis eti sisibmis yeqinki altdan dis gelir ona göre ele olub .anlamadim getdi
Elvinemine Ay qızlar imkan vermirki baxaq ve ta seklini cekek .iki gun bele dis kimi ag sey cixmisdi sonra yox oldu amma hemin yer yarilibdi .sizce o dis eti sismis olarmismi
hemshireanne Elvinemine baci googleda sekiller var ilk dis nece cixir bax orda damaq tam agarmis sismis olur ondan sonra dis partlayir senin qizindada eledimi
Elvinemine hemshireanne .enim qizimin damagi sisidi epartlamaq uzredi amam cox qeribe oldu e dis kimi ag sey qalxmisdi bizdə dedik disi cixdi .birde gorduk yoxdu .damagimiymis sendemee
zehra0508 zehra0508 qizlarim qizim qulagin desdirdim 😁😁axri qiza oxsadi bele kim gorurdu deyrdi kopya oglandi
Elvinemine zehra0508 sagligla can mende yoldasimi gozleyrem ayin axrinda aparib desdirecik .rahatmi deşildi ?coxmu agladi .qizil sirga taxtin ele yerine yoxsa sap
zehra0508 Elvinemine cox agrimadi biraz agrid die agladi amma sonra oyresdi😁😁he can insallah indi baxb nece sevinnem bi qesey yarasir insallah sende desdirersen
zehra0508 Elvinemine as he disdi menm qizda dis cxaranda da inan anamdan sud icmisdmee onu burnumnan tokdu
zehra0508 hemshireanne 🤣🤣🤣as valla mene dirdiler inanmirdm amma heqiq dehset narahat olurlar ee 😀😀qorxma usagdan usaga ferq var ele usag var bi rahat cxariri disi
zehra0508 Elvinemine as inan atasi qoymurde tesevur ele onun usde dalasdig dedi desdirme dedm evvel azr desdireceyikde 🤣🤣🤣