ZeydsMom Elcin-Aytac men de cox goynen gedirdime dedim suyum geler he gederem . Hekim o riskleri dedi valla deymez. Serefimle kesr olaram ama nie bile bile ölüəüme gedim birseyki hekim dedi sene uygun deil. Yix pul telesidi deym hecbir hejime inanmiyim onda evde dogumda ozum nie hekimlere gedirem
Elcin-Aytac ZeydsMom duzu 16dan az az 19dan uje temiz hiss eliyirdim ama bele duzenli deyildi cox nadir balli sud ic sola uzan
hemshireanne Elvinemine nenim oğlum sentyabrda dogulmaliydi dua edirdim ya 14u yada 24u gelsin. Avgustun 13u suyum acilib getdim 14u doguldu😁
Elvinemine ZeydsMom menim canagimda falan hec bir problemim yoxuydu ozumden deyremki puldan otru yalanndan etdiler da kesir .amam indi olcdurmusem ola biler eger tikis partlamasa ola. Biler .alalh uzaq elesin her ikisindede olum riski var .
Elvinemine Elvinemine indi hamile qalnda biləcəm da tikisin agirligini dozub dozmeyeceyini 🥹🥴kesirden ele qorxuramki yeniden dusunende
hemshireanne Elvinemine men de dehset qorxuram aperasiyadan. Ele qorxmusdum ogun elebilirdim aperasiyaya gotururler meni
ZeydsMom Elvinemine canimm dozmekle deilee ic tikisin partladi irag olsun bilmirsene onu sen. Men dogusa gedende bir qiz vardi elebele rutin yoxlanmaga gelmsdi gordulerki tikisi aralanib uje aldilar dogusa hecneyide yox idi ne agrisi ne bisey cekiside az normal qiz idi .
hemshireanne Bes ay olur dogus olan. 15 degin belkede 10 deqin icinde dogdum. Hemise deyirdim nece rahat dogdum. Ama indi indi mene catirki bir anliq ozumu buraxsaydim men agridan, usag da sixilib olerdi🤦♀️🤦♀️
Elvinemine ZeydsMom nəblim e ay qiz uje basim itib qizim aqriyir basim ina qarisib .bizim kentde ndce qiz birinci kəsir sinra ozu dogublar ta bilmirəm neteri ona görə ozumde olsa bilecem .men demiremki get dog .deyremki kesir sonrasi dogmagda olur yutubda zada gosterirler .maraqlansa nolacaq ki her kes özü biler . sadece fikrimi deyirəm .agzimi yummuyacam ki mende fikir deməliyəm da🤦
Elvinemine Ay əizlar quzim elece agzina geleni alir sonrada ele agliyir neteri amma tis gorsenmir damagida azmaz sisir o tisden olarki
Elvinemine Elvinemine bideki dunendd peyvend vurdurmusam qizdirmasida qalxmisdi amma yemek yeyir gulur oynuyur birdende kurluk edib agliyir uje nervimden otrub agliyram eee allahaqqi yordu bu qiz mebi
ZeydsMom Elvinemine az nolacaü usagdida peyvend usagi narahat edir yeqin damagida qasinir. Ne aglirsan esas odunyeyir oynur demeli ele bouk problemi yoxdu sadece kefi olmur bedeni agrir. Aglama get yemey zad ye