Elvinemine Elcin-Aytac mende bilmedim da qizim 29may olub .ya 28maya sala bilerdim ya 1iyun usaq gunune yadaki 6iyun yoldasimin dogum tarixine😁😂amma hecasina yazdirammadim gerek xestexanaya girende anket acilanda yazdirasan
hemshireanne Elvinemine nenim oğlum sentyabrda dogulmaliydi dua edirdim ya 14u yada 24u gelsin. Avgustun 13u suyum acilib getdim 14u doguldu😁
lAmMelodi Elcin-Aytac Yaxşıya😂😂😂Məndə niyə belə olure doğrudan birine yazsam başka postda duran etiket gəlir keçmiş ilin postları.Bir dəfə dedim dedilər iletiriz.Ayip heç unudaram🥲🥲😂😂😂
ZeydsMom Elvinemine o sene ele gelir canim usagn cekisi hereketi senin usagliginin tikis izleri falan zamanla tikislern incelmesi bilirsen neler var. Ele adam var 4 il kecir ama yene qeyseriye olur mecbur. Menim hekimim vajinal doguscun ureyi geden adamdi di gel meni qoymadi . Bezilerine qiyir bezilerine yox. Yeni hecbir hekim o riski goze almirki irag olsun. Ana ya usag ölsün. Kesr sonrasi vajinal dogus olum tehlukesi coxdu. Kim ozun bile bile poxa salar.
Elvinemine ZeydsMom menim canagimda falan hec bir problemim yoxuydu ozumden deyremki puldan otru yalanndan etdiler da kesir .amam indi olcdurmusem ola biler eger tikis partlamasa ola. Biler .alalh uzaq elesin her ikisindede olum riski var .
ZeydsMom Elcin-Aytac men de cox goynen gedirdime dedim suyum geler he gederem . Hekim o riskleri dedi valla deymez. Serefimle kesr olaram ama nie bile bile ölüəüme gedim birseyki hekim dedi sene uygun deil. Yix pul telesidi deym hecbir hejime inanmiyim onda evde dogumda ozum nie hekimlere gedirem
Elcin-Aytac ZeydsMom duzu 16dan az az 19dan uje temiz hiss eliyirdim ama bele duzenli deyildi cox nadir balli sud ic sola uzan
Elvinemine Elvinemine indi hamile qalnda biləcəm da tikisin agirligini dozub dozmeyeceyini 🥹🥴kesirden ele qorxuramki yeniden dusunende
hemshireanne Elvinemine men de dehset qorxuram aperasiyadan. Ele qorxmusdum ogun elebilirdim aperasiyaya gotururler meni
ZeydsMom Elvinemine canimm dozmekle deilee ic tikisin partladi irag olsun bilmirsene onu sen. Men dogusa gedende bir qiz vardi elebele rutin yoxlanmaga gelmsdi gordulerki tikisi aralanib uje aldilar dogusa hecneyide yox idi ne agrisi ne bisey cekiside az normal qiz idi .
hemshireanne Bes ay olur dogus olan. 15 degin belkede 10 deqin icinde dogdum. Hemise deyirdim nece rahat dogdum. Ama indi indi mene catirki bir anliq ozumu buraxsaydim men agridan, usag da sixilib olerdi🤦♀️🤦♀️