canimpapatyam aslananne27 arada tabi ki ben de yedim. Bence doktor aksini söylemedikçe sen de yiyebilirsin. Döner de gayet yiyebilirsin. Bir kaç arkadaş da söylemiş. Kuruyemiş kuru meyve de tüket mutlaka. Ceviz , badem vs
theyikik aslananne27 bende günlük yumurta , avokado, muz , peynir , kuruyemiş yiyordum. 3900 doğdu kızım , biraz da genetik bence. Eşim tarafın bebekleri hep iri doğuyor, sonrası zayıf gidiyor bizim de öyle oldu.
aslananne27 Uykusuzhergeceeee 🥹🥹bende bilemedim ki dediğin gibi sağlıklı hersey yiyorum fazlada bişi kalmadı galiba 🤭
aslananne27 canimpapatyam kuru meyve kuru kayısı annem yolladı kendi ağaçlarından yazın kurutuyor ondan yiyorum ceviz yiyorum ama badem falan yemiyorum dediğim gibi kuruyemiş çok sevmem ama zorlayim biraz kendimi badem fındık gibi 🤦🏻♀️😊
aslananne27 ZeydsMom benimde ilk 3 ay çok çok fazla bulantım oluyor mutfağa giremiyordum yemek kokusu midemi bulandırıyor du suyun kokusu vardı yeminle su icemiyordum kokuyor gibi geliyor du bana 🤭 çok şükür 4. Aya girdik geçti
ZeydsMom aslananne27 ay bundan oncede simdide mutfaktan tiksiniyorum yeminlee. Bulasik bile yikayamiyorum cok igrenc geliyor hersey . 3 ay sonra bende de bulanti geciyor gibi ama yinede yemek konusunda sanki tokum hep ac hissetmiyorum kendimi. Surekli tokum. Nie biyle oluyor ya. Anlamiyorum. Karnim gurulduyor azicik yedimmi bitti gerisi gelemiyor. Bebegimde normal dogmustu ama yani yemekle alakaliysa zayif olmasi gerekmezmiydiki. Ben şey iciyordum her aksam nesguikli süt. Deliriyordum onun icin bi tek onu iciyirdum 😄
tevhide37 aslananne27 tiroidlerine de baktır canım benim tiroit hormonum çalışmaz oldu hamileyken onunda etkisi oldu sanırım 🥲
aslananne27 tevhide37 doktor tüm tahlilleri yaptı canım oda vardı içinde hepsi temiz çıktı çok şükür 🤲🏻 ilk hamilelikte de öyle kilo aldım ama Doğumdan sonra da hemen gitti ilk hafta 🤭 herkes ben mi doğurdum çocuğu diyordu 😂😂 şişkinlik gibi Doğumdan sonra püf😂😂
aslananne27 ZeydsMom benim oğlum içiyor o içerken canım çekiyor içsem bişi olmaz dime hep kakao bebeğe zarar verir korkusundan içmiyorum çokta severim nesguik🤭🤭
tevhide37 aslananne27 Ay ne kadar güzel maşallah keşke bende öyle olsam 30 kilo aldım bebeğim 4 aylık oldu hala aynı vakit buldukça spor yapıyorum ama yediklerime dikkat edemiyorum zaten aşırı yemiyorum birde vakit kısıtlı olunca tabi düzensiz besleniyorum adet olamamanın da etkisi var tabi şişkinlikte
linosko1 aslananne27 yedikleriniz yeterli hepsi kilo aldirici seyler cig kuruyemisler de kilo aldiriyor badem ceviz findik
ZeydsMom aslananne27 bilmiyorumki ben hep ictim hicbiseyde olmadi. Her aksam iciyordum. Hicbi sorun olmadi ne bende ne bebegimde. Ama kilosunda artis oldu . Sonra momda gormustum galiba onu icenler varmis kilo aldirsin diye bebege. Kahve falan iciyorlar gunluk ben kahve falan icmiyordm onlar kapatiyordum 😄
bisenakillisinzaten aslananne27 muz ceviz kaşar peyniri haşlanmış yumurta kuruyemiş özellikle ceviz süt ve bal. 37. haftada bebeğim sadece 1.700 gramdı her gün bunları tüketerek 40+0 da 2.800′de oldu. Bir de 37 haftadan sonra kilo almaz demişlerdi ama gayet de güzel aldı bu yediklerim sayesinde. He unuttum bir de tahin pekmez
aslananne27 bisenakillisinzaten haşlanmış yumurta yiyemiyorum omlet yapıp yiyorum tereyağında öyle de faydası olur mu annem öyle besin değeri gidiyor diyor 🤦🏻♀️
aslananne27 Fusunf havuç suyu nereden bulacam ki hazır pek sağlıklı gelmedi bana kendimde nasıl suyunu çıkaracam 😂🤭 havucu yesek olur mu