canimpapatyam canimpapatyam et, balık vs proteinler olabilir başka önerebileceğim. Ben hiç tatlı vs sağlıksız bir şey tüketmedim. Karbonhidrat çok az tükettim ve inanır mısın sadece 3 kilo aldım. Bebeğimin kilosu da normaldi her zaman
ZeydsMom aslananne27 bu kadar sey yiyebiliyormusun cidden? 😄Masallah . Ne ilkinde ne simdi hicbisey yemek istemiyorum ya 😒
aslananne27 ZeydsMom incir hiç sevmem kuru yemişlerle de aram yoktur ama bebek için zorluyorum 🥹🤭 diğer avakado falan olsun severim 😂🤭
ikiaslanannesi87 aslananne27 Haşlanmış yumurta, muz, kaşar peyniri, kefir, yoğurt ve bol sıvı çorba ben sürekli bunları tüketiyordum iki oğlumda baya kilo aldı ve kilolu doğdu bide yulaf
tevhide37 aslananne27 valla ne yesen olmaz bebek keyfine göre takılır ama sen yinede sağlıklı protein bakliyat sebze ağırlıklı beslen ben öyle yapmama rağmen bebeğim 2.470 kg doğdu.bütün kiloyu ben aldım 😩 gelişim gerliği var dediler ama nedenini bulamadılar herşey yolundaydı 🤷🏻♀️
aslananne27 tevhide37 bnde kilo aldım şimdiden halbuki sadece bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyorum ama herhalde bi bana yarıyor😂😂🤭
ikiaslanannesi87 aslananne27 Evet doktorum bana yulaf lapası yok bol muz ile ye demişti bazen kahvaltı canım istemdiği zaman veya ara öğünde yapar yerdim faydasını gördük dene istersen zarar gelmez anne içinde sağlıklı
tevhide37 aslananne27 tiroidlerine de baktır canım benim tiroit hormonum çalışmaz oldu hamileyken onunda etkisi oldu sanırım 🥲
canimpapatyam aslananne27 arada tabi ki ben de yedim. Bence doktor aksini söylemedikçe sen de yiyebilirsin. Döner de gayet yiyebilirsin. Bir kaç arkadaş da söylemiş. Kuruyemiş kuru meyve de tüket mutlaka. Ceviz , badem vs
theyikik aslananne27 bende günlük yumurta , avokado, muz , peynir , kuruyemiş yiyordum. 3900 doğdu kızım , biraz da genetik bence. Eşim tarafın bebekleri hep iri doğuyor, sonrası zayıf gidiyor bizim de öyle oldu.
aslananne27 Uykusuzhergeceeee 🥹🥹bende bilemedim ki dediğin gibi sağlıklı hersey yiyorum fazlada bişi kalmadı galiba 🤭
aslananne27 canimpapatyam kuru meyve kuru kayısı annem yolladı kendi ağaçlarından yazın kurutuyor ondan yiyorum ceviz yiyorum ama badem falan yemiyorum dediğim gibi kuruyemiş çok sevmem ama zorlayim biraz kendimi badem fındık gibi 🤦🏻♀️😊
aslananne27 ZeydsMom benimde ilk 3 ay çok çok fazla bulantım oluyor mutfağa giremiyordum yemek kokusu midemi bulandırıyor du suyun kokusu vardı yeminle su icemiyordum kokuyor gibi geliyor du bana 🤭 çok şükür 4. Aya girdik geçti
ZeydsMom aslananne27 ay bundan oncede simdide mutfaktan tiksiniyorum yeminlee. Bulasik bile yikayamiyorum cok igrenc geliyor hersey . 3 ay sonra bende de bulanti geciyor gibi ama yinede yemek konusunda sanki tokum hep ac hissetmiyorum kendimi. Surekli tokum. Nie biyle oluyor ya. Anlamiyorum. Karnim gurulduyor azicik yedimmi bitti gerisi gelemiyor. Bebegimde normal dogmustu ama yani yemekle alakaliysa zayif olmasi gerekmezmiydiki. Ben şey iciyordum her aksam nesguikli süt. Deliriyordum onun icin bi tek onu iciyirdum 😄