milletsanakanalizemiolacak mer_ann ellerine sağlık bende ilk kızıma yelek,elbise,bere,ceket filan örerdim ikinciye daha birşey örmedim ilk kızımdan o kadar çok kaldı ki ama dış giyimlik tulum örmeyi düşünüyorum bende bakalım nasıl olcak
milletsanakanalizemiolacak mer_ann yeleklerden bir kaç tane çıkardım yıkayıp bebeğime giydircem diye onlardan atayım bereler daha hurçta elbiseyle çıkardığım yelekleri atayım bebeğim emdikten sonra
milletsanakanalizemiolacak mer_ann şuan çektiklerim bunlar daha bir sürü ceketler yelekler elbiseler var ördüğüm
Dedektifgadget milletsanakanalizemiolacak satıyor musunuz mesela elbise ne kadar ve ilk uzun kollu yelek ?
haydii milletsanakanalizemiolacak Ay bunlar neeeeeeee Kız bebeğim olcak 1 tane hediye beklerim 🥲🥲🥲🥲🥲 hiç bilmiyorum Örgü 😑
milletsanakanalizemiolacak mer_ann çeyizime de bir sürü el işi yaptım örgü örmek dantel yapmak filan çok woouw bir durum gelmiyor bana öncedende yaptığım için zorlanmıyorum hiç ilk kızıma bebek battaniye yaptım motiflerden ortasına inci koydum en son motifleri birleştirdim astar diktim çok güzel oldu keşke hepsi şuan meydanda olsada atabilsem size örnek vermiş olsam akşam eşime battaniyelerin olduğu hurcu çıkarttırayım battaniyeyi atayım size belki biraz daha büyük halini yapıp inci koymadan yatak örtüsü örersiniz bebekleriniz yatağına 10 yıllık evliyim ben haliyle el emeği çok ben evlenirken danteller bohçalar el örgüsü paspaslar lifler seccadeler filan çok popülerdi şimdi herşey hazır alınıyor kardeşim nişanlı şuan paspas lif filan öreyim sana dedim hoşgeldin otantik kadın dedi bana 🤣🤣🤣🤣
mer_ann milletsanakanalizemiolacak ay ayy Kalbine sağlik canim benim Turkiyede olsaydim ogretirdin bana 💐💐🌹🌹
mer_ann milletsanakanalizemiolacak kiz koy olsun ne fark eder kalpler bir olduktan sonra ssjsjsjsj sen kabul edersen tabi sjsjs🙈🙈
milletsanakanalizemiolacak Dedektifgadget teşekkür ederim resmi ss alın öremeseniz bile anneniz yada kaynananız örer ama benimkiler büyük elbise 10 yaşa göre kızım 9 yaşında hala dizlerinin baya altında örme olduğu için aşağı salıyor kartopu kuzucuk ip cekette 9 yaş kartopu antibakteriyel ip yelekleride büyük ihtimalle kartopu antibakteriyel iple örmüsümdür 9 sene oldu öreli pek hatırlamıyorum ipleri ama genelde kartopu nako filan kullanıyorum akşamda unutmazsam bebek battaniyesi atacağım o nako alize ipti yanılmıyorsam
Dedektifgadget milletsanakanalizemiolacak teşekkür ederim benim kayınvalidem ve annem örgü bilmiyor maalesef 🥲 güle güle kullanın inşallah