elifsanduk rumeysa06 yani memur için belki gezme falan olarak zor ama diğer şehirlere göre yaşam daha kolay küçük bir şehir her şeye ulaşım kolay yani komşuluk ilişkileri güzel insanları sıcak kanlı ve evler falan genel olarak yeni
ugze rumeysa06 tesettür giyim için Vera giyim var .ordan alırdım hep şimdi memleketindeyim ama Vera yı arıyorum uyguna kaliteli ürünleri oluyordu🥲
ugze rumeysa06 ev için uygun avm ve Japon pazarı var.cocuk giyim için yerel dükkanlar var avantaj avm falan LCW var
elifsanduk rumeysa06 hocam şöyle ki tesettür için bir kaç butik var züccaciye olarak seçenek fazla genel olarak çocuk giyim seçeneği çok az bence ben internet üzerinden yapıyorum
elifsanduk rumeysa06 hocam İnstagram adresi var vera butik şeklinde sonra iklim life açıldı yeni diş hastanesinin karşısında da bi tesettür mağazası var bi kaç tane daha var ama onların isimlerini pek hatırlamıyorum
elifsanduk rumeysa06 hocam uygun avm var Bayburt park avm sanırım öyle biyer açılmış sonra madam coco açıldı yeni
Rabisi _mom Merhaba. Bayburt için araştırma yaparken mesajınıza denk geldim. Ufak bir sorum olacaktı Bayburt doğu görevi olarak mı geçiyor yani çalışırken doğu tazminatı alabiliyor musunuz
_mom Rabisi merhabalar evet iki yıldır doğu yapıldı doğu sayiliyor artık tazminat konusunda bilgim yok ama maaş olarak Batı maaşı geçerli burada doğuda ki gibi görevler uzun süre görevler olmuyor