Feza4554 Dolores birincisi kaliteli bir tulum olmalı 2 incisi derece ye güre altta bir şey giydirmek yada giydirmemekk gerekiyor 3 üncüsü her çocuk farklıdır benim çocuğum çok terleyen bir çocuk değil bu yüzden sorun olmuyor ve giydiriyorum bebeğim rahat uyumayı seviyor bu yüzden uyku tulumu ile istediği yüne dünebiliyor ve sıcaklık eşit kalıyor
birbebekle Dolores elyafsız ve 24 derecede 1 tog ve altı giydirirseniz terlemez. Ki oğlunuzun oda sıcaklığı çok yüksek maks 22 dir
DevosMom Dolores Problem pek uyku tulumunda değilde sizde sanki. Doğru oda ısısı, doğru uyku tulumu hasta etmez. Ayrıca elyaf gibi dandik malzeme alırsanız da terlemesi çok normal.
yorgunanne__ helinsila evet şu an saat 3 burnu tıkalı bir şekilde ağlayarak uyandı hasta olmuş çıkardım normal eşofman sweat giydirdim üstünü de çok kalın olamayacak şekilde örttüm aslında ben istemiyordum ama eşim üstünü açıyor hasta olur dedi yine hasta oldu çocuk değişen bir şey olmadı
helinsila yorgunanne__ dikkat edin ne çok sıcak olsun ne çok soğuk terledigi zaman dah kötü oluyor geçen gün dedim sarayım battaniyeye soğuk öyle uyuttum normalde sarmam zaten kalın giydiriyorum sadece üstünü ortuyordum o gün öyle yaptım bı uyandı su gibi telemis ee tabi haliyle de hasta oldu şuan iyi üstünü çok acsada hasta olmuyor terleyip bide usudugu zaman daha kotu
Dlkuzn Dolores 24 derecede tulum giydirirsen çocuk hasta olur tabi derecesine uygun selimde kullanırsanız sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum 2 kıştır uygun olanı kullanıyorum bir hastalık yaşamadım
Nikita Kızım 24 aylık. Doğdu doğalı kullanıyorum. 1 kez hasta oldu. O da okullu birinden geçti. Gecede 35-40 kez uyanıp üzerini örtmekten kurtulduö. Mis gibi uyuyorum. Önermeyi kabul etmiyorum ☺️
birprensannesi41 Dolores valla biz uzun kollu kalın zıbın altına pijama üstüne ince bir örtü üstünede battaniye ortuyoruz bir sorun olmadi şimdiye kadar içerside gece 23-24 oluyor
irem88 Dolores 4. Bebeğim oldu hiç bir çocuğuma uyku tulumu alıp giydirnedim insan yatarken rahat olmalı çocuk bile olsa çorapla bilem yatıran anneler var el insaf rahat bırakın şu yavruları soğukta yatırıyoruz sonuçta evlerimiz sıcacık üzerine örtün yorganı yada battaniyeyi tamam bide uyku tulumu giydirmek nedir çocuk kan ter içinde kalıyor sonra gelsin hastalıklar
htchtccc Dolores bebeğimin odası gece 20-22 derece arası oluyor 2.5 tog uyku tulumu giydiriyorum içine sadece zıbınla ve hiç terlemedi 2 yıldır bu şekilde ilerliyoruz çok şükür hasta da olmadı elyaf hasta eder demişsiniz alerjisi mi var bebeğinizin acaba ondan dolayı da olabilir
2503 Dolores Aynen tog degerine göre alırsanız sorun olmuyor kızıma 3 yasına kadar elyaf lı kullandım evde asırı sıcaktı cok terliyordu yalnız benım eşimde şöyle bir düşünce var terlesin ama üsümesin 28 derece evde 2.5 togla yattı kızım.ikinci kızıma içi müslin dısı pazen tulum diktirdim gayet yi oda 25 derece sadece zıbın la yatıyor
gmzshn Dolores bebeğim üstünü örtülemeyen bir çocuk ve çok döndüğü için örtersem çok uyanıyor örtüye takılıyor mecbur uyku tulumu giydiriyorum. Sıcak bi şehirde Mersin’de yaşıyoruz suan odalarımız gece 24 derece falan oluyor sadece kalın bi pijama ile yatırıyorum üstüne birşey örtmüyorum uyku tulumu da giydirmiyorum. Havalar iyice soğuğunda oda bizim buralarda en fazla 18 derece oluyor o zamanlar giydiriyorum bi sorun olmuyor doğal gazda açık olmuyor bu arada
betul1221 Kızlar ben şunu anlamıyorum, oda 24 derece ben üşüyorum üzerimde elyaf çok kalın olmayan yorgan var. Bebek 24 derecede nasıl zıbın giyebilir. Üstelik bebeklerde yağ olmadığı için daha fazla üşürler deniliyor. Ben üşürken o nasıl üşümez 🫨
Mariamercedes betul1221 Babaya göre değerlendiriyoruz. Bebek babadan 1 kat fazla giyer sadece :) Ben evde polar sweatle gezerken eşim tshirtle geziyor..😂
3kedili2bebekli Dolores uyku tulumunu doğru seçip odayı da serin tutarsanız terlemez hasta olmazlar ve evet elyaf hasta ediyor herkes 2.5 tog tuluma takmış ama Türkiye’de yaşıyoruz kanadada değil ve tulumu doğru kullanmak çok önemli elyafsiz bir tog tulum 22 derece oda sıcaklığı içinde kısa kollu zıbın ilk yatarken önü yari açık gece yarısından sonra onu kapalı mis gibi ne terler ne üşür bebisler
Dolores @adm @NaimeYilmaz admin rica etsem bu postumu sabitten kaldırır mısınız gereksiz tartışıldı yanlış anlayanlar oldu ben tüm uyku tulumlarını kötülemek ya da gereksiz göstermek istememiştim bazı arkadaşlar çok kırıcı konuştular, bu basit bir tulum postu iken hakaretvari yorumlar okudum. Kaldırmanız hatta silmeniz daha isabetli olabilir 👍🏼
Mariamercedes Dolores Geçen sene de bu sene de defacto kullandık. Mesela 1 tog içine patikli tulum giydiriyorum içinde atlet vs yok Onu yıkadığım zaman 1,6 giydiriyorum sadece kısa kol şort tulum Zaten evin derecesi 21-22 olmalı 24 gibi ısılar önerilmiyor 🌼
Veramomm Dolores bu yüzden elyaflı tulum kullanmıyorum Trendyol sare baby kids pamuklu 1 tok elyaf yok içinde onu giydiriyorum içine İnce 1 pijama takımı çorapsiz terliyor baş çevresi sadece oda kilodan dolayı elyafli giydirdim bir kere su gibi oldu kızım zaten yanıma yatıyor bu aralar benim eşimin sıcaklığı ve yorgan usumuyor çok şükür