Birdunyabircennetannesi Dolores Ben sizin gibi düşünmüyorum Tabiki dereceye uygun tog değeri almazsanız terler Bebeğiniz şuan küçük sanırım büyüyünce üstünü örttürmüyor sürekli açıyor Mesela oğlum 3.5 yaşında kendi odasında uyuyor gece yatmadan örtüyorum hemen açıyor Yani o yüzden uyku tulumu tercih ediyorum odanın ısısına göre aldım terleme durumu söz konusu olmuyor
nrtlc Peki yeri gelmisken, oda 24.8 derece gozukuyor, kac tog giydirmeliyim? Ben hafif usuyorum bu derecede, 1 tog sanki ince ben giysem gece onla usurum. (Biz ayni odada sortlu pijama ustune battaniye ortuyoruz bazen usuyorum mesela)
Bebislerhakkinda yamananas aynenn asiri haklısınız, biz de kidzee kullaniyoruz yenidogandan beri sıcacık rahat yatıyor hic de terlemedi üstünde yorgan varmış gbi uyuyor mis ev doğalgaz 1bucuk tog super uyku
kader539_ Dolores herkes fikrini dile getirirken ya saldırgan ya savunur bir tutumla getiriyor bende farkettim bunu bu formda bunu çok kez gördüm ve çok tuhaf bu insanların normal hayatlarında da kendilerini düzgün bir şekilde dile getirmemesinden kaynaklanıyor bu durum bence. Yani ılımlı konuşmayı zaten bilmeyen hep saldırgan savunmacı tipler.
Sare-10 Dolores 1 top gıydırıyorum doğalgazım 50 de yanıyor asla örtünmeyen bebek bu yüzden hasta oldu o yüzden 1 tog aldım altında normal bır badi gıydırıyorum terlemıyor gayet normal memnunum. Şimdi annemın evinde bir süre kalmam gerekecek o ev sobalı ve soğuktur 3.5 tog alcam yorgan gıbı ancak orda o korur onu yanı burda evınızın nasıl ısındığı ne kadar sıcak soğuk olduğu önemli soğukta hasta eder sıcaktan terlerse de hasta olur örtünmeyen çocuklar için uyku tulumları mükemmel bır sey
kader539_ minikannsi ne kadar iticisiniz yani bu alaycı dalga geçerek hele hele ayy gülmekten öldüm emojileriyle yorum yapan insan kadar itici insan yok ya .yorum yapın fikrinizi belirtin ama bu dalgaya vurarak yorum yapma şekli nedir ya sanki küçük ergen gibi .
minikannsi kader539_ üzüldüm sana şimdi😑😥 hiç hissettigin gibi bir tavrim olmadı senin algı şeklin olmuş.ben gerçek ciddi yazdım ve araştırdım malesef tulumla ilgili bilgim yoktu bebeğim daha yeni 4 aylık oldu ihtiyacım olmadı o yüzdende bilgim olmadı. Yeterli açıklama olmuştur umarım bunuda farklı algilamazsin
Melikekader1 Dolores ben geçen yıl aldık ilk tulumumuzdu 18 aylıktı, oda ısısı en düşük 22 en fazla 24 arasında gidip geldi asla üstünü de örtmedim atlet üzerine giydirdim o kadar memnundum ki şimdi yenisini alacağım bedenine uygun olan yani demem o ki kışın özellikle üstünü açan çocuklarda ki illaki hepsi açıyor tulum şart üstelik %100 pamuklu tulum kullanıp bir kez daha şans vermenizi öneririm odanın havası da çok önemli hava nemlendirici ayriyeten de uyuduğu odanın gün içinde bir saate yakın bir süre havalandırması gerekiyor
kader539_ minikannsi eğer gerçekten bu şekilde konuşuyorsanız bence siz bir süzgeçten geçirin yani yanlış anlamayın gerçekten öyle anlaşılıyor devamlı gülücükler konuşmak falan hadi onu geçtim konuşma şekliniz alay eder gibi ondan dedim. Ayrıca bana niye o kadar üzüldün üzülecek birşey yok.
edsn1 Dolores Uyku tulumu yüzde yüz pamuk dolgulu alırsanız ve oda sıcaklığına göre uygun tog değeri olanı kullanırsanız kesinlikle hasta etmez hatta velinimettir 4 sene kullandık biz tulum giydirmesem zatürre olurdu kullanmayı bilmek gerekiyor diye düşünüyorum
Feza4554 Dolores birincisi kaliteli bir tulum olmalı 2 incisi derece ye güre altta bir şey giydirmek yada giydirmemekk gerekiyor 3 üncüsü her çocuk farklıdır benim çocuğum çok terleyen bir çocuk değil bu yüzden sorun olmuyor ve giydiriyorum bebeğim rahat uyumayı seviyor bu yüzden uyku tulumu ile istediği yüne dünebiliyor ve sıcaklık eşit kalıyor
birbebekle Dolores elyafsız ve 24 derecede 1 tog ve altı giydirirseniz terlemez. Ki oğlunuzun oda sıcaklığı çok yüksek maks 22 dir
DevosMom Dolores Problem pek uyku tulumunda değilde sizde sanki. Doğru oda ısısı, doğru uyku tulumu hasta etmez. Ayrıca elyaf gibi dandik malzeme alırsanız da terlemesi çok normal.
yorgunanne__ helinsila evet şu an saat 3 burnu tıkalı bir şekilde ağlayarak uyandı hasta olmuş çıkardım normal eşofman sweat giydirdim üstünü de çok kalın olamayacak şekilde örttüm aslında ben istemiyordum ama eşim üstünü açıyor hasta olur dedi yine hasta oldu çocuk değişen bir şey olmadı
helinsila yorgunanne__ dikkat edin ne çok sıcak olsun ne çok soğuk terledigi zaman dah kötü oluyor geçen gün dedim sarayım battaniyeye soğuk öyle uyuttum normalde sarmam zaten kalın giydiriyorum sadece üstünü ortuyordum o gün öyle yaptım bı uyandı su gibi telemis ee tabi haliyle de hasta oldu şuan iyi üstünü çok acsada hasta olmuyor terleyip bide usudugu zaman daha kotu
Dlkuzn Dolores 24 derecede tulum giydirirsen çocuk hasta olur tabi derecesine uygun selimde kullanırsanız sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum 2 kıştır uygun olanı kullanıyorum bir hastalık yaşamadım
Nikita Kızım 24 aylık. Doğdu doğalı kullanıyorum. 1 kez hasta oldu. O da okullu birinden geçti. Gecede 35-40 kez uyanıp üzerini örtmekten kurtulduö. Mis gibi uyuyorum. Önermeyi kabul etmiyorum ☺️
birprensannesi41 Dolores valla biz uzun kollu kalın zıbın altına pijama üstüne ince bir örtü üstünede battaniye ortuyoruz bir sorun olmadi şimdiye kadar içerside gece 23-24 oluyor