D_deniz Dolores ben de bıtane aldım Allâh tan esnaftan uygun fiyata aldım hiç sevmedim. Ağ kısımları yukarı çekiyor hemen. Almam bı daha. Yüzde yüz pamuklu tulumlar da var ama gerçekten fiyatları çok yüksek ve tulum küçük kalan bsy
atabey777 D_deniz size adisi denk gelmiş trendyol sarebaby den yüzde yüz uyku tulumunu 450tlye aldım çokta memnunum onsuz yatıramam bebeğimi çünkü üstünü örtturmuyor omuzları buz gibi oluyor 6.5 aylık daha üstünü ört açma demektende anlamayacağı için tek çare uyku tulumu
aryig Dolores şimdi iki türlü bir olay var çok soğukta çok sıcakta hasta eder. O elyaf tulumlar zaten kan ter içinde bırakır ki siz 24 derece diyorsunuz. Ben owli kullanıyorum 2 yıldır hiç öyle şeyler yaşamadım. Bence siz bir şeyleri yanlış anlamış ve yanlış yapıyorsunuz 🥲
faryaa Dolores yanlış biliyorsunuz doğru kullanım hasta etmez lütfen yanlış bilgilerinizi doğruymuş gibi burda anlatmayın
MoonCrystal faryaa durup durup bu tarz kendi yanlış deneyimlerini paylaşan bir kullanıcı ya sıktı artık
adakussss Dolores zaten tulum soğuk odalarda kullanılmalı eviniz sıcaksa gerek yok biz hiç kullanmıyoruz
Canmete lucifermorningstar Ben de bundan aldım ama tog değeri yok gibi bunların heralde ben tog değeri var sanmıştım sizin
yenianne1721 Dolores Ya bence çocuğa göre hareket etmek gerek diye düşünüyorum. Mesela benim kızım çok terleyen bir çocuk ona tulum giydirirsem eminim ki öksürükten kurtulamaz.
MoonCrystal Dolores doğru tog alınırsa ev sıcaklığı uygunsa gayet mantıklı. Alakası yok hastalıkla . Yüksek tog alıp aynı zamanda ev sicaciksa tabiki terler soğur
faryaa MoonCrystal vallahi ya bilmiyorsan sus barı ben kendim kullanıyorum asırı güzel birşey doğru kullanmayı bilene nimet ama yok illa kusur bulacaklar
Dolores MoonCrystal niye bu kadar gerginsiniz hanımefendi 🤣 ayıp ediyorsunuz ama. Üslubunuz da çok çirkin, beni tanımadığınız da çok açık. Gönül koydum size 😀🚬🚬
Canmete NariNariKiminYari teşekkür ederm yalnız kidzee de elyaf dolgu olması lazım özelliklerde öyle yazıyor
hopdedik adaatuna yok hayir uyku tulumlarini daha kullanmadim , iki tane 1.6aldim. İnce penye uyku tulumlari varya suan onlardan giydiriyoeum lcw de hatta 3lu satiliyordu. Onun icine kisa kollu zibin giydiriyoeum ama her sabah 5te muhakakk uyaniyor
Migrenimtutuyovalla Dolores 6 yaşında kızıma 3 sene uyku tulumu giydirdim hiç hasta olmadı. Valla giyse şimdi bile alır giydiririm ama 4 yaştan beri kendisi giymek istemiyo 😂
betul912_ gencmom_ şu oioi mudur nedir çocuk tabaklarini da demek lazım bildiğimiz plastik ben porselen kullanıyorum mis
seymab Dolores niye hasta etsin ki ya büyüğü olsa kendime alırım bence gayet rahat ve kullanışlı bir ürün yanlış kullanılırsa hasta eder benim kızım sıcağı sevmez 21 derecede 1.6 tog tulum içinde zibinla yeterli oluyor. 23 derecede de 1 tog zibinla giydiriyorum. Gayet memnunum
MoonCrystal faryaa kesinlikle ayarlayamamis burda boş yapıyor milleti de yanlış yönlendiriyor . Üstünü ortturmeyen bir bebeğim var ne yapayım mesela . Battaniyeyi kalınlığını falan nasıl ayarlıyor çok parlak fikirleri var ya
Migrenimtutuyovalla MoonCrystal Çocuğa sıcak odada 2.5 tog uyku tulumu giydirirsen çocuk hasta olur tabi. Bırak çocuğu herkes hasta olur terlerse 😂
Yusufagahinannesi Dolores bence siz doğru tog ayarını ayarlayamamışsınız. Ve uyku tulumları sadece elyaflı olmuyor. Siz ev şartlarınıza ve çocuğunuza uygun olanı bulup doğru tercih yapamamışsınız sadece 😂
MoonCrystal Migrenimtutuyovalla muhtemelen yaptığı şey bu 🤣 kendi kötü deneyimini herkese mâl edip kabul edelim demesi şokkk