gamzeci Dolores uyku tulumu kullanmak akıl işi değil elyaf sarıp yatırmak bile bile lades çocuk üşüdüğünde hasta olmuyor ama terlediginde hasta oluyor çok yerinde bir paylaşım umarım bunu kimse çocuğuna giydirmez hiç sağlıklı değil..
gencmom_ miniklerinannesii00 tabi o konuda haklısınız siz Benim Bi tane olduğu için düşüncem bu yöndeydi
elbay53 Ev zaten baya sıcakmış sızın.sıcaklık ve tog ayarını yapamayınca çocuk bir terleyıp bır üşüyüp hasta oluyordur..ben kızıma hep kullanıyorum hıc sıkıntı yaşamadık..resmen hayat kurtarıcı tulumlar..bebeklerde battaniye yorgan ortunmesı bana hıc güvenli gelmıyor ayrıca Allah korusun yüzüne çeker ınsanlık halı uykuya dalmıs olunur..evlerden ırak
suheyla92 Dolores bence tamamen yanlis kullandiginiz icin olmus. Ben de kullanıyorum oda sicaksa icine bisi giydirmem kac dereceyse ona uygun giydirildigi takdirde cok pratik bisey.
Esoz1110 Dolores Ben seviyorum ya memnunum şuanda giydirmiyorum ama ilerleyen zamanlarda başlarım hava soğudukca
Yasemin23 Dolores kaç tog iyku tulumu giydiriyorsunuz 1 tog ile sadece atlet giydiriyorum terleme olmuyor hatta hafiften üşüyor gibi de iicne tişört ve ince bir pijama giydirip denedim ve terledi yani bana kalırsa yerleşmesinden ziyade hafiften üşümesini tercih ederim dediğiniz gibi terleyince hasta oluyorlar karlı hava da bile 2.5 tog giydirmiyodum çünkü zaten kalorifer yanıyor gerek kalmıyor o derece kalın bir tuluma
ffulya yanlış kullanımdan terler çocuk. Kimilerini görüyorum 2.5 tog tulum almış doğalgazlı sıcacık eve, kimilerini görüyorum pijama üstüne tulum giydiriyor. Çok sıcak olmayan bir odada zıbın üstüne 1.6 tog tulumla yatıyor oğlum ne terleme var ne üşüme.
hopdedik adaatuna 1.6tog aldim oda 21/22 derece normal ince tulum ve icine kisa kollu giydiriyirum ama sabaha kadsi 5te uyaniyor en soguk zamanda usudugu icinmi acaba daha tam da kis gelmedi acaba giydirsem mi yine de
secondmylife Yanlış kullanıyorsunuz demekki. Benim bebeğim incecik çarşafı bile örttürmeyen bir bebek. 2 tog kullanıyoruz odamızda hafif serin. Sabahları sıcacık uyanıyor terlemiyor da, hasta da olmadı bugüne kadar.
cansuyagmur Tatlican bende 4 yıldır kullanıyorum. Hiç öksürmedi. Ama dediğiniz gibi sıcakta giydrilmez. Beni kızımın üstüne peçete koysam saniyesine fırlatır. Uyku nefret eder üstünün örtülmesinden
NariNariKiminYari Dolores benim oğluşumda uyku tulumuyla uyumadığında hasta oluyor. %100 pamuklu uyku tulumu kullanıyorum elyafın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
bdesss gencmom_ bebeğim beş aylık gece üç kere yüzüne battaniyesini çekmiş bir şekilde uyandım o korkumu anlatamıyorum ya uyanamasaydim çok kötü sonuçları olurdu hemen gidip uyku tulumu aldık 1.6 tog hiçte terlemiyor şükür hiçte hasta olmadı ben çok memnunum
zeynptgb Dolores kesinlikle yün tulum varmış aldıktan sonra gördüm ne yazık ki o daha sağlıklıdir bence elyafa göre.ben de sık sık kalktigim halde yine bazen yakalayamiyorum üstlerini açtıklarını
eraysen oglumubeklerken çünkü bizi öyle yetiştirmişler benim oğlum temmuzda doğdu annelere dinletemedim 2 battaniye örtüyorlardı üstüne yenidoğan üşür diye ama ben hastaneye zıbınla götürüyordum ki doktorda olması gerekenin benim yaptığım olduğunu söyledi o zamandan beri kimse karışmaz ne giydirdiğime ve dahada şükürler olsun hasta olmadı evet bize az gibi geliyor ama olması gereken o
Birisimiki Dolores alakası yok. Siz bişeyi yalnış yapıyorsunuz. Benim yatak odam soğuktur. Doğalgazıda çok açmamam lazım çünkü havayı kurutuyor. 19 20 derece altına ince bi pijama ve uyku tulumuyla sanaha kadar yatıyor. Çünlü normalde asla üstünü örtmez. Ve hiçte gerleyip hasta olmadı.
D_deniz Dolores ben de bıtane aldım Allâh tan esnaftan uygun fiyata aldım hiç sevmedim. Ağ kısımları yukarı çekiyor hemen. Almam bı daha. Yüzde yüz pamuklu tulumlar da var ama gerçekten fiyatları çok yüksek ve tulum küçük kalan bsy
atabey777 D_deniz size adisi denk gelmiş trendyol sarebaby den yüzde yüz uyku tulumunu 450tlye aldım çokta memnunum onsuz yatıramam bebeğimi çünkü üstünü örtturmuyor omuzları buz gibi oluyor 6.5 aylık daha üstünü ört açma demektende anlamayacağı için tek çare uyku tulumu
aryig Dolores şimdi iki türlü bir olay var çok soğukta çok sıcakta hasta eder. O elyaf tulumlar zaten kan ter içinde bırakır ki siz 24 derece diyorsunuz. Ben owli kullanıyorum 2 yıldır hiç öyle şeyler yaşamadım. Bence siz bir şeyleri yanlış anlamış ve yanlış yapıyorsunuz 🥲