mery27 Tog tablosunda zibinsiz 1 tog yazıyor bu dereceler için. 2.5 tog fazla bence.Ama şehir, ısıtma etkiliyordur illaki. Bizim ev 23-24 arası zıbın üstü 1 tog kullanıyorum.
Belizdeniz mery27 mery27 benim 1 tog LCW tulumum var hala nasıl kullanacağımı anlamadım oda 24 derece ben şimdi bunun içine ne giydireceğim arkadaşlar
likeli vaveyla__ kısa kollu zıbın üstüne 1 tog ideal oluyor. 1.5 tog giydirdiğim de oluyor ama 1.5 tog tulumu kolsuz torba tulumlardan o yüzden içine uzun kollu zıbın giydiriyorum altına bir şey giydirmiyorum. Bazen tulumun alttan fermuarını açıyorum sıcakladığı için. Yatak odamız genelde 24-25 derece soğutamıyorum maalesef.
vaveyla__ likeli Yatak odamız genelde 24-25 derece soğutamıyorum maalesef. Bende aynı şekilde Bazen ensesi soğuk oluyor terleyip mi soğuyor yoksa üşüyor mu bir türlü çözemedim
mysozclk adaatuna evet oyle dıyorlar ama ben üşüyorum gece yazın evde o derede oldugu zaman ev ıyı oluyor ama kışın aynı derece ıle serın zaten 1 defa denedim markete giderken felan giydiriyorum kazakların üzerine iyi oluyor o sekilde kullanıyorum suan onu
mery27 Bence sen kolsuz bir zıbın giydir üstüne 1 tog giydir uyut, gece de ensesini göğsünü kontrol et bak terlemiş mi üşümüş mu diye. Ben usuyecegini dusunmuyorum. Terlerse de sadece tulumla yatır ya da kombinin ayarını kıs zıbın tulum devam et
dmlakayra Ya giydirme konusunu birtek ben mi abartıyorum acaba😞 bizim ev de 24 25 derece uzun kollu alt üst giydirip üstüne 2 tog tulum üstüne de battaniyesini örtüyorum yani terlemiş olmuyor baktığımda ama yorumları okudum da herkes çok ince giydirdiğini yazmış ben bu kadar yapmama rağmen etrafımda ki herkes çocuğu ince giydirdiğimi düşünüyor kap kalın örtüyorlar giydiriyorlar üşür diye bende onlardan etkileniyorum sanırım. Bir de oğlum 2 aylık çok gazlı ki bebek sıcak tut o yüzden gazı oluyor diyorlar ben anlamadım bu işten birşey
atabey777 dmlakayra yok artık sacmalamayin etraf istediği kadar konuşsun çocuk terliyorsa siz niye öyle yapmaya devam ediyorsunuz onlar sizden daha mı iyi bilecek. 24 derecede 1 tog tulum kullanın altinada çok çok ince bir uzun kollu zıbın giydirin atlet olmasın içinde , alt hiç giydirmeyin. Eğer 2 tog tulumu kullanacaksanız sadece askılı zıbın olsun içindez
dmlakayra atabey777 hayır terlemiyor terlese zaten fark ederim de ben kendim gibi düşünüyorum ben o ince tulumla uyusam üşürüm yani yorganla yatıyoruz biz ay bilmiyorum ya valla
vaveyla__ hellobitchs bende tam bu şekilde giydiriyorum ama emin olamadım herkes çok fazla giydiriyor gibi geldi 🤭
Kerem_k1 vaveyla__ evet almayın, hep bu sıcaklık aralığındaysa gerek yok. Eviniz yeterince sıcak. İçiniz rahat etmezse peluş pijama takımı falan giydirin ama üstünü örtmeyin. Eviniz 22 derece altında olsa o zaman uyku tulumu öneririm. İlk başta bende oğluma 1-1.5 tog uyku tulumu almıştım ama çocuğun kafası su gibi oluyordu terden.
likeli vaveyla__ terleyip soğuma ihtimali daha yüksek bence. Bazen kızımın da o şekilde ensesi soğuk oluyor ama göğsü ve sırtı sıcak oluyor kafa terlemesi çok ensesi de o yüzden soğuyo gibi geliyor bana.
pskmerve vaveyla__ ben atlet üzerine pijama takımı. Ya da kısa kollu zıbın önden çıtçıtlı hırka alt . Üstünü örtmüyor zaten . Ben hep gece üşüyor mu diyorum ama o tulumları da sevmedik . Çocuk doğduğunda hastanede hemşireler 24-25 derece de zıbınla yatırttılar o yüzden bence yeterli