mysozclk vaveyla__ 2 5 tog vardı elimde giydirdım 1 gun terledi bı daha da giydirmedim suan pijama takımı var altında sıfır kollu çıtçıtlı üzerinde battaniye tog alırsanız da 2 yada 1 bucuk olur bşde benım kız battaniye cok seviyor 10 aylık ona sarılıp uyuyor müslinler varya onlardan 4 katlı olanlar
parisbebek90 vaveyla__ ince pijama takımı 1.5 veya 2 tog uyku tulumu giydiriyorum. İkisinde de üşümüyor.
hellobitchs vaveyla__ 1.6 tog kullanıyodum terledi şuan normal sıfır kol zıbın üstüne uzun kol pijama altına tek alt çorapsız yatıyor üstüne ince muslin örtüyorum ama üstünde durmuyor tabi havalar iyice soğuyunca giyidiririm artık tulumu
vaveyla__ hellobitchs bende tam bu şekilde giydiriyorum ama emin olamadım herkes çok fazla giydiriyor gibi geldi 🤭
Kerem_k1 vaveyla__ bi kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu normal kalınlıkta bir pijama giydiriyorum. Bebekler sıcak sevmezler pek. Battaniyesini ayaklarına kendisi örtüyor başka da örtün mıyor yoksa terliyor. Eviniz yeterince sıcak uyku tulumu ile upraşmınıza gerek yok.
askbebegimmbenim vaveyla__ 23 24 derece de kolsuz zıbın alt üst pijama takımı giydiriyorum üstünede müslim örtüyorum
mery27 Tog tablosunda zibinsiz 1 tog yazıyor bu dereceler için. 2.5 tog fazla bence.Ama şehir, ısıtma etkiliyordur illaki. Bizim ev 23-24 arası zıbın üstü 1 tog kullanıyorum.
Belizdeniz mery27 mery27 benim 1 tog LCW tulumum var hala nasıl kullanacağımı anlamadım oda 24 derece ben şimdi bunun içine ne giydireceğim arkadaşlar
likeli vaveyla__ kısa kollu zıbın üstüne 1 tog ideal oluyor. 1.5 tog giydirdiğim de oluyor ama 1.5 tog tulumu kolsuz torba tulumlardan o yüzden içine uzun kollu zıbın giydiriyorum altına bir şey giydirmiyorum. Bazen tulumun alttan fermuarını açıyorum sıcakladığı için. Yatak odamız genelde 24-25 derece soğutamıyorum maalesef.
vaveyla__ likeli Yatak odamız genelde 24-25 derece soğutamıyorum maalesef. Bende aynı şekilde Bazen ensesi soğuk oluyor terleyip mi soğuyor yoksa üşüyor mu bir türlü çözemedim
mysozclk adaatuna evet oyle dıyorlar ama ben üşüyorum gece yazın evde o derede oldugu zaman ev ıyı oluyor ama kışın aynı derece ıle serın zaten 1 defa denedim markete giderken felan giydiriyorum kazakların üzerine iyi oluyor o sekilde kullanıyorum suan onu
mery27 Bence sen kolsuz bir zıbın giydir üstüne 1 tog giydir uyut, gece de ensesini göğsünü kontrol et bak terlemiş mi üşümüş mu diye. Ben usuyecegini dusunmuyorum. Terlerse de sadece tulumla yatır ya da kombinin ayarını kıs zıbın tulum devam et
dmlakayra Ya giydirme konusunu birtek ben mi abartıyorum acaba😞 bizim ev de 24 25 derece uzun kollu alt üst giydirip üstüne 2 tog tulum üstüne de battaniyesini örtüyorum yani terlemiş olmuyor baktığımda ama yorumları okudum da herkes çok ince giydirdiğini yazmış ben bu kadar yapmama rağmen etrafımda ki herkes çocuğu ince giydirdiğimi düşünüyor kap kalın örtüyorlar giydiriyorlar üşür diye bende onlardan etkileniyorum sanırım. Bir de oğlum 2 aylık çok gazlı ki bebek sıcak tut o yüzden gazı oluyor diyorlar ben anlamadım bu işten birşey
atabey777 dmlakayra yok artık sacmalamayin etraf istediği kadar konuşsun çocuk terliyorsa siz niye öyle yapmaya devam ediyorsunuz onlar sizden daha mı iyi bilecek. 24 derecede 1 tog tulum kullanın altinada çok çok ince bir uzun kollu zıbın giydirin atlet olmasın içinde , alt hiç giydirmeyin. Eğer 2 tog tulumu kullanacaksanız sadece askılı zıbın olsun içindez