Minikaslanannesi Ben adetim bir gün geçmişti beta 1900 du ben ikiz mi diye düşünmüştüm ama ikiz değildi.Bence alakası olmayabilir
buddyx 3kedili2bebekli oy maşallah 🧿 büyüdüköe zorlaşıyor ikizler kolaylaşması gerekirken neden ya ya da şuan yeni ayaklanma sıralama ayağa kalkma çabaları olduğu için mi bana öyle geliyor
hula Melisayda tüp bebek annesiyim 10 gün 126 12 gün 341 bir hafta sonra kese görmeye gittiğim de ikiz olduğunu anladım ikiz kan değeri ile alakalı değil doktor öyle demişti
3kedili2bebekli buddyx yaşadığımız zorlukları unutuyoruz ondan su an zor zannediyoruz pacama yapışıp kucak istemeleri hariç daha kolay ilk 6 aydan bence sizin nasıl geçti bilmem ama benim özellikle ilk 4 ayim kabus gibiydi 😂
Ladimaki Melisayda Değerlerle alakası yok. Benimde hcg çoktu bende ikiz diyordum. Ama doktor onla alakalı değil dedi. Biri uydurup çıkarmış.
buddyx 3kedili2bebekli bizim iyiydi ama ne olduysa 8. Ayda sarpa sardı krizleri 😂 ek gıda aynı anda beslemekte çok zorlanıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Migrenimtutuyovalla 3kedili2bebekli Katılıyorum kesinlikle ilk 6 ay kabus gibiydi çok zordu. 6 aydan sonra daha kolaylaştı herşey. Tabi yine çok zor ama en azından birbirleriyle oynayıp eğleniyolar ağlamalar azaldı 😂
beril12345 Adet günümde kan vermiştim, 550 küsürdü bthcg, iki gün sonra kan verdiğim de 1500 civarı çıkmıştı. Sonraki haftalarda da iki kese olduğunu öğrenmiştim
3kedili2bebekli buddyx ben hep aynı anda yedirdim bir ona bir ona mantığıyla ama zorlanıyorsaniz blw deneyin kendileri yerler artık bir çok şeyi 8. Ay atagi bu agirdir beni de şu an 12. Ay çarptı resmen yenidoğan zamanlarina döndüler uyku yok hiç 😂
buddyx 3kedili2bebekli yaaa demeyin yandım 😂 fragmanı izliyordum sezon finalini anlattınız😂 aynı anda yedirince durmuyorlar sürekli birbirlerine saldırmaya çalışıyorlar birbirlerinin masasına atlıyorlar 🥹 mama gün içinde kaç cc veriyorsunuz toplamda ben gündüz 3 kez mama veriyorum 120 cc gece uykusuna geçerken 180 cc
3kedili2bebekli buddyx ben şu an hiç vermiyorum doktorun önerisi ile çünkü günde bir kez anne sütü alıyorlar 10. Ayda bıraktık mamayi tamamen 10. Ayda da 1 kez veriyordum sadece gece, mama sandalyelerini birbirinden biraz uzak koyup kemerleri takip aralarina oturun çok işe yarıyor 😂
Migrenimtutuyovalla Melisayda Adet günümden 4 gün sonra öğrendim bin küsürdü değer doktora gittiğimde ikiz olduğunu söyledi şok olmuştum 😂
3kedili2bebekli Migrenimtutuyovalla evet kızım oyunda yine beni istiyor ama oyun kurup onlar dalınca ben yanlarından ayrilabiliyorum sonra oyunu değiştirip devam ediyorlar yada başka oyuncaklara yöneliyorlar falan biraz kendileri idare ediyorlar sıkılınca mutfağa yanıma gelip devam ediyorlar orda bir şeyleri karıştırmaya oynamaya 😂
buddyx 3kedili2bebekli öyle deneyeceğim teşekkür ederim 🥰🙏🏻 dr bize de 9. Ayda mama miktarı azaltıp ek gıda miktarı artmalı dedi çünkü kızlarım 2. Aydan beri anne sütü almıyor maalesef sadece mama ile besleniyorlar dr da gıdaları doğal besinlerden almalılar artık dedi aslında ek gıda yiyorlar ama gündüz mama istiyorlar gece istemiyorlar ama gündüz mamasız yapamıyor bir kızım
Migrenimtutuyovalla 3kedili2bebekli Aynen öyle ben nereye gidersem onlar oraya ben işimi yaparken onlarda oyalanacak bişey buluyolar eğleniyolar benide çok güldürüyolar 😂
3kedili2bebekli Migrenimtutuyovalla ay bende çok eğleniyorum hallerine ualniz degilmisim, tek çocuğum yok ama sanırım ikiz bebek dünyadaki en tatlı şey başlarda cok yorucu ama buyudukce çok eglenceliler sadece sizinkilerin cinsiyeti ne bilmiyorum da cinsiyet farkı yüzünden olan gelişim farkı biraz uzuyor beni kızım çok tatlı ne ogretsem hemen kapıyor ama oğlum ondan daha geriden öğreniyor hatta genelde ikizinden görüp öğreniyor o beni bazen uzuyor bazen şaşırtıyor mesela kızıma geçen hadi kızım topunu getir diye uzak nesneleri getirmeyi öğretiyordum oğlum yaptı bir anda belki de içinden başlarım şimdi topunuza al şunu kendin alamadın mı be dedi çocuk getirdi şok olduk o kadar beklemiyorduk ki ama normalde hadi topu ver desem yanındaki topu gostersem vermez ama kızım top getir bez getir arabanı bana ver falan derim yapar bu fark beni biraz uzuyor 😂
Migrenimtutuyovalla 3kedili2bebekli Bu fark cinsiyet farkından kaynaklı değil her bebeğin ikizde olsa gelişimi farklıdır. Mesela benim 6 yaşında kızım var 10 aylıkken yürürdü anne baba dede gel hadi git mama meme bunları söylerdi şimdi ikizlerim 27 sinde 1 yaş olacaklar yeni sıralamaya başladılar biri kız biri erkek benimde hatta oğlum kızıma göre daha aktifti gösterdiğimi yapma konusunda ama kızım önce emekledi yani gelişimleri hep kendilerine özel kardeş olsalar bile değişmez bu üzmeyin kendinizi 🫶🏻
3kedili2bebekli Migrenimtutuyovalla orası da öyle ama işte tuhaf geliyor bir hevesle bir şey ogretiyorum yapmaya başlıyor biri diğeri öyle boş boş bakıyor 😂
3kedili2bebekli buddyx aynı problemi yaşadım çok büyük bir savaş vererek çözdüm çünkü artık hiç yemek yememeye baslamisti mama istemesi tamamen alışkanlık çünkü