Melisayda @3kedili2bebekli 43197.0 17 gün gecikme 6.gün test yaptım pozitifti kan vermeye gidemedim zaman geçti. Değerim yüksek geldi ikiz olabilir mi ? Yarın gideceğim
3kedili2bebekli Melisayda değerle alakalı değilmiş ikiz gebelik ve gecikme de çok fazla yani değer normal gayet
Mrvsmt2502 Melisayda 17 gün gecikme ile bu değer çok normal. Benim gecikmem olmadığı halde regle 3 g0n varken normalde çoğu kişi 100 ün altında değerle öğrenirken ben 1800 ile öğrendim sağlık ocağı hekimi ikiz olabilir çok yüksek çıkmış demişti ama tek bebek
3kedili2bebekli Melisayda rica ederim hayırlısı olsun Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin 😊
tubakarakus54 Ben regl 4 gün geçmişti yaptım test 560 felan dedim çok yüksek ikiz heral aile hekim yok sanmam dedi 7 haftalık gittim deprem olmuştu o zmn korkudan kasık ağrısı ile doktora iki kese var haberiniz var mı ikiz gebesiniz diyince sevindim ve rabbime şükürler olsun deprem de sallaya sallaya hamileliğim güzel geçti şuan 1 yaş 2 aylıklar
Gzdnr17 Melisayda tek yumurta ikiz Annesiyim 54 ile öğrendim gecikme yoktu adetime 5 gün kala öğrendim Ama bilmiyorum biliyor musunuz ama beta değeri ikiz diye yüksek olmuyor kişinin başına bünyesiyle alakalı o durum
Minikaslanannesi Ben adetim bir gün geçmişti beta 1900 du ben ikiz mi diye düşünmüştüm ama ikiz değildi.Bence alakası olmayabilir
buddyx 3kedili2bebekli oy maşallah 🧿 büyüdüköe zorlaşıyor ikizler kolaylaşması gerekirken neden ya ya da şuan yeni ayaklanma sıralama ayağa kalkma çabaları olduğu için mi bana öyle geliyor
hula Melisayda tüp bebek annesiyim 10 gün 126 12 gün 341 bir hafta sonra kese görmeye gittiğim de ikiz olduğunu anladım ikiz kan değeri ile alakalı değil doktor öyle demişti
3kedili2bebekli buddyx yaşadığımız zorlukları unutuyoruz ondan su an zor zannediyoruz pacama yapışıp kucak istemeleri hariç daha kolay ilk 6 aydan bence sizin nasıl geçti bilmem ama benim özellikle ilk 4 ayim kabus gibiydi 😂
Ladimaki Melisayda Değerlerle alakası yok. Benimde hcg çoktu bende ikiz diyordum. Ama doktor onla alakalı değil dedi. Biri uydurup çıkarmış.
buddyx 3kedili2bebekli bizim iyiydi ama ne olduysa 8. Ayda sarpa sardı krizleri 😂 ek gıda aynı anda beslemekte çok zorlanıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Migrenimtutuyovalla 3kedili2bebekli Katılıyorum kesinlikle ilk 6 ay kabus gibiydi çok zordu. 6 aydan sonra daha kolaylaştı herşey. Tabi yine çok zor ama en azından birbirleriyle oynayıp eğleniyolar ağlamalar azaldı 😂
beril12345 Adet günümde kan vermiştim, 550 küsürdü bthcg, iki gün sonra kan verdiğim de 1500 civarı çıkmıştı. Sonraki haftalarda da iki kese olduğunu öğrenmiştim