iki_prensesannesi rozeriin büyük kızımın küçük gelenini küçük kızım giyiyor o derce guzel ve kalın sicacik 🩷
rozeriin Araldoram ay bi sey sorucam o zaman normale göre bedeni büyüktür yazıyo çok mu geniş hangi bedeni alacağıma karar veremedim
Araldoram rozeriin tam istediğim gibi oldu içinde rahat hareket edebiliyor seneye de giyinebilir buna nazaran üzerinde emanet gibi durmuyor
Karakiz1 rozeriin Bende eskişehirdeyim bozuyuk eskişehir arası gidip geliyorum oğluma zaradan aldım pişman deilim hem görüntüsü hemde sıcak tutması hemde yagmur yagsa bile mont hapsetmiyor akıp gidiyor kesinlikle zara
rozeriin Araldoram kaç yaş aldınız acaba benim kızım 76 cm 15 kilo normalde 2 yaş giyiyor ama çok mu büyük olur bilemiyorum
rozeriin Araldoram beden konusun da çok sıkıntı çekiyorum mağazada yoktu iadeyle de uğraşmıyorum kızım yuzunden
sedaozan rozeriin gayet sıcak turuyor. Geçen yıl aldım iki tane bütün kış kullandık bu kışta kullanacağız herhangi bir sorun olmadı
tospikannesi_ rozeriin çok çok güzel görümcem lc waikikiden almış hediye biz zarardan almıştık o kadar güzelki yanı lc montu zamanın montunun yanında incecik kalıyor yapısı duruşu,kalitesi sıcacık tutuyor peluş