Merve1601 Ben az önce Zara dan sipariş verdim güzel görünüyor içi tüylü kaz tüyü bide bakalım nasıl gelecek mango dan aldım siyah bu sezon beğenmedim incecik hemen iade ettim
sheesyelllow rozeriin ilk benetton dan almıştım cok severek kullandik eskimek bilmedi sıcacık tutuyordu, küçük gelmeye başladı geçen yıl Zara’dan aldım sıcacık tutuyor bu markalara para veriyoruz ama değer bence 👌
rozeriin sheesyelllow bence de sürekli alınan bir şey değil iyisi olsun istiyorum o yüzden zara daha cazip geliyor bana
kader539_ Kızım çok terliyo kışın polar bile giydiremiyorum cok zayıf ama yine de çok sıcağa gelemiyor .içi polar tüylü olmayan sadece astarlı mont var mı bildiğiniz nerede bulabilirim çoğu hep polar tüylü falan .buradan link atarsanız çok mutlu olurum
BalBocugum rozeriin çookkk güzel, Sivas ta yaşıyoruz sıcacık tutuyor ve ömürlük. Biraz pahalı ma değer
AnnaGloria rozeriin ben aldım modele göre de değişir mi bilmiyorum ama ben çok memnunum cok iyi geldi
iki_prensesannesi rozeriin büyük kızımın küçük gelenini küçük kızım giyiyor o derce guzel ve kalın sicacik 🩷
rozeriin Araldoram ay bi sey sorucam o zaman normale göre bedeni büyüktür yazıyo çok mu geniş hangi bedeni alacağıma karar veremedim
Araldoram rozeriin tam istediğim gibi oldu içinde rahat hareket edebiliyor seneye de giyinebilir buna nazaran üzerinde emanet gibi durmuyor
Karakiz1 rozeriin Bende eskişehirdeyim bozuyuk eskişehir arası gidip geliyorum oğluma zaradan aldım pişman deilim hem görüntüsü hemde sıcak tutması hemde yagmur yagsa bile mont hapsetmiyor akıp gidiyor kesinlikle zara