Themom_ sudess Doktorunuz ne dediyse onu yapın bebeğinizi sizden ve doktorunuzdan daha iyi kimse bilemez bizim doktorumuz da sabah - aksam demişti öyle yapmıştım
cokbilmismom sudess evet bir ay tadım yaptırdım çok yavaş ilerledim ben kabizlik olmasın diye 5 aylıkken başladık şimdi 6 ay 12 günlük daha yeni öğünlere geçtim
Akkuzum sudess yoğurtla başlamıştım 3 gün kuralıyla günde 1 defa vermiştim ama öyle çok değil doktorumuz diline az bir şey sür demişti
cokbilmismom sudess yogurt Havuç Yeşil kabak Bal kabağı Patates Tatlı patates Sarımsak Karpuz Kavun Armut Elma Şeftali Avokado Muz Üzüm Kırmızı kapya biber Ayda tarhana, lor peyniri, tereyağı, yumurtaya başladık bu haftada kıyma, pirinc, et suyuna başlayacağım. Doktorumuz bal ve bakliyatlar hariç her şeyi yiyebilir suan dedi bakliyatlar 9. Aydaymis
Akkuzum sudess yumurtanın sarısını elimle ezip çok minik vermiştim sonra aynı şekilde peyniri verdim 3 gün kuralı şeklinde. Pürelere 6. ayda başlamıştım
ballitursu sudess Havuç suyu ile başlamıştım yoğurt armut elma suyu gibi devam etmişti 3 gün kuralı ile sonra akışına bırakmıştım :) netten ayına mevsimine göre takip etmeye çalışıyordum biraz kafa karışıklığı bir süreç 😇
Mrvsmt2502 sudess tahıl sebze yoğurt meyve şeklinde 3 gün kuralı ile gittik ayrıca. Adı üzerinde tadım yani sadece tadını aldırıyoruz bebeğe. Sabah akşam zorlar çocuğu kabız olur. Günde 1 kez tattırmak yeterli
TulayGeriDon sudess önce havuç sonra patates sonra kabak sonra ıspanak 2 ser gün kuralı. Tek öğün akşam üzeri. 15 gün sonra 2 önüne çıkardım. Sabah yoğurt vermeye başladım. Akşamları sebzeden devam
ballitursu sudess Evet anlıyorum o günler geldi aklıma nasıl düzene giricek ne vericem emzirmem mi lazım birseyler yedirmem mi 😅ama anne sütü ağırlıklı 6.aya kadar devam ettim çok güzel tarifler var ayı ilerledikçe daha kolay olucaktır 🌸
TulayGeriDon sudess benim kızım hiç sevmiyor suyu. Doktorumuz icebildigi kadar ver dedi. Ben 70 80 cc zorluyorum. Bugün 30 cc bile icmedi mesela. Değişiyor yani