Sezgin Yagmuricenkiiz önemli bir şey değil canım olmadı tel taktırırz çocuklara allah beterinden korusun
Sezgin Yagmuricenkiiz yani isterseniz götürün internette de dudak bağı diye aratın orada da görürsünüz zaten yani doktor keselim deseydi bile ben yine de şu an kestirmeyecektim. Bu arasa bütün üst dişler ayrık çıkacak diye bir şey yok sadece bağın sağ ve sol tarafındaki dişleri bağ ayıracak
Daisy1212 Yagmuricenkiiz hayır hiç bir sorun yaşamıyoruz araştırdığım kadarıyla diş yapısını bozuyormuş dişler ayrık oluyormuş
Pinkbery Yagmuricenkiiz dudak bağından bahsediyorsun sanırım her bebekte var benim kızımda da var bu hatta on iki dişi ayrık. Doktoru zamanla düzelir demişti diş doktoruna sordum birsry yapmaya gerek yok geçebilir geçmezse ilerde büyüdüğünde dişlerini birleştirebilir isterse dedi. Ama tüm bebeklerde bu var bence 😀 endişe etme eger emmesini etkilemiyorsa
Hnisa Yagmuricenkiiz Canım benim kızımda da vardı ağlarken koptu kendiliğinden. Dr önemli bişey değil demişti.
Caglamm123 Yagmuricenkiiz 8baylik bebeğim benimkide aynını şekil doktor bişey demedi dişlerini kontrol etti ama
Ladymom Yagmuricenkiiz dudak bağı dediğiniz şey emmesinde sıkıntı yoksa ilerde konuşma sırasında problem olursa ya da dişleri ayrıl Çıkarsa lazerle kesiyorlar. Ama emme de problem yoksa memeyi tutabiliyorsa ileri yaşta bakılıyor.
[silindi] Yagmuricenkiiz dudak bağı demek istediniz sanırım evet görselde bu mevcut emmede sorun varsa küçük bir kesik atıp sorunu ortadan kaldırıyorlar.
Nekwam Yagmuricenkiiz benimkinin de vardi 16 aylikken parkta düştü kendiliginden koptu canım Oncesinde emzirirken hep aci yasiyodum bundanmis bilsem daha Once kestirirdim. Ayrik olan ust dişleri sıkılasmaya başladı. Kayniminda küçükken ayrik imis dişleri büyüyünce düzelmiş süt dişler çıkınca konuşmasında da bir sorun yok.
Fkiklim Benim kızımada var o zaman of dil bagı yetmıyo bide bu ben salı doktora goturcem sorarım ama benım kızım ıkısıneragmen nasıl emiyo 🙄kafamda deli sorular
[silindi] Fkiklim emiyorsa kesmiyorlar benim kuzımda dudak bağı var doğduğundan beri emme problemimiz var 1 ay oldu yeni farkettik dudak bağının olduğunu ona rağmen doktor kesmedi narkoz veremem dedi dişleri çoksun konuşmaya başlasın sorun olursa o zaman kesilir dedi 🤷🏻♀️
[silindi] Yagmuricenkiiz yok canım benim kızımda var dudak bağı ordan biliyorum sizinki normal duruyo
Fkiklim [silindi] bana bi doktor kesme taraftarı özeller özellikle biride hayır dedi artık napcam bilemedim dil bagı için üniversitenin profesör e aldım randevu salıya cunku hep aklımda oluyo bu sefer ya rahatsız edıyosa kılo alımı az ona baglıyorum bazende 🤷🏻♀️
Yagmuricenkiiz [silindi] geçmiş olsun bizimki güzel emiyor kilosu boyu gayet iyi sadece anne sütü veriyorum
Rrraaaiiinnn Nekwam merhaba emmefe nasıl sorun oluyordu acaba benim oglumda da olabilir ama dogum da veya sonra doktorlar bısey demedi yanı emerken memeyi kavrıyor ama hemen bırakıyordu memeyi kavramakta bazen hep olmuyor zorlanıyor
-erCansu- Yagmuricenkiiz bu konuyu daha yeni doktora sorduk :) Bazi bebeklerin orda et oluyomuş muhtemel disleri ayri cıkacak buyuynce tel takılır dedi kesmekten falan bahsetmedi
Nekwam Rrraaaiiinnn kavramada sıkıntı varsa dil bagida olabilir. Bizim bahsettiğimiz dudak bağı yani dudak ile üst dislerin arasındaki. Bizde kavramada bir sorun yok meme ucunun tamamını alamadiginda hep catliyodu.