Yagmuricenkiiz Sizce bebeğimde ağız bağı olabilir mi? Doktorumuz bayağı uzakta emin olup gitmek istiyorum https://hizliresim.com/mXV801
Gulbgn Yagmuricenkiiz bizim de dil bağı vardı doğumda çocuk Dr baktığında raporda yazmıştı cocuk cerrahisine götürdüm çok az olduğunu soyledı hemen 5 dk bile olmadan aldı erken olması ıyı zaman geçti operasyon dereli oluyor fln demişti sizde cerrahıye. Götürün gösterin Bi
Alptugba Yagmuricenkiiz Bunu ilk defa duydum cnm sanki benim oglumda da boyle icime. Bi şüphe düştü simdi
Yagmuricenkiiz Gulbgn ya doktor hem doğum sonrası hem ilk haftasında hem ilk ayında kontrol etti her yerini; hiç böyle bir şey demedi. Nasıl gözünden kaçtı anlamıyorum. Ben iki gün önce dudak bağı diye bir şey öğrendim, yoksa önceden giderdim doktora
Daisy1212 Yagmuricenkiiz canım evet benm oğlum da da var ben dişleri çıktıkdan sonra fark ettim . Doktorumuz bebeklere bakan dişçilere gitmemizi söyledi gideceğim
Daisy1212 Yagmuricenkiiz hayır hiç bir sorun yaşamıyoruz araştırdığım kadarıyla diş yapısını bozuyormuş dişler ayrık oluyormuş
Sezgin Yagmuricenkiiz evet bu dudak bağı benim kızımda da var. 10 yaşından önce bunu kesmiyolar. Üst dişleri ayrık çıkacak ve bazı harfleri söyleyemeyecek ya da zorlanacak
Sezgin Yagmuricenkiiz önemli bir şey değil canım olmadı tel taktırırz çocuklara allah beterinden korusun
Sezgin Yagmuricenkiiz yani isterseniz götürün internette de dudak bağı diye aratın orada da görürsünüz zaten yani doktor keselim deseydi bile ben yine de şu an kestirmeyecektim. Bu arasa bütün üst dişler ayrık çıkacak diye bir şey yok sadece bağın sağ ve sol tarafındaki dişleri bağ ayıracak
Pinkbery Yagmuricenkiiz dudak bağından bahsediyorsun sanırım her bebekte var benim kızımda da var bu hatta on iki dişi ayrık. Doktoru zamanla düzelir demişti diş doktoruna sordum birsry yapmaya gerek yok geçebilir geçmezse ilerde büyüdüğünde dişlerini birleştirebilir isterse dedi. Ama tüm bebeklerde bu var bence 😀 endişe etme eger emmesini etkilemiyorsa