bisenakillisinzaten ktnzehra49 Instagram’da hastalanmayın çocuk sayfasında atom tarifi var. Bebeklerin ve çocuklarının boyunu uzatıp kilo aldırıyormus
hilaz0237 ktnzehra49 instada hastalanmayan çocuklar sayfasında tarif var ordan bakıp kendiniz yapıyorsunuz
AnnaGloria bisenakillisinzaten ben sadece chia koymadım çünkü günlerce 4 5 kez kaka yaptı yani öyle kilo alacağını sanmıyordum çıkarttım hemen deneyebilirsiniz yada ölçümde ki chia daha da az koyup deneyebilirsiniz
hilaz0237 AnnaGloria ben cok fazla hazırladım ne yapicam hepsini bilmiyorum keşke chiasiz hazirlasaydim kaka sayısı çok fazla malesef
hilaz0237 bisenakillisinzaten bencede koymayın chiayi ben çok az hazırlamıştım yermi diye ona evde chia yoktu koymamistim o gayet ise yaradı ama chiadan sonra daha tartilmadik
hilaz0237 bisenakillisinzaten evet ordakiler hepsi olumlu birde burdan sorayım sonuç alan var mı diye
hilaz0237 bisenakillisinzaten chia koydum bende ama keşke koymasaydim günde 3 4 defa kaka yapıyor kilo alacağına verir
hilaz0237 limonkolonyasi ilk 10 gün yedirdim bende ama chiasiz yapmıştım onu 350 gram sonuç aldık ama bir aya olacak nerdeyse daha tartilmadik chiali yaptım ama kaka sayısı çok arttı inşallah yan etki yapmamaisti ayın 5 inde tarticam bakalım sonu ne olacak
limonkolonyasi hilaz0237 içindeki kuruyemisler tahin yağlı besinler ondan da kaka sayısında artış olmuş olabilir
hilaz0237 AnnaGloria benim oğlumda yemeyi bırakmıştı ama ben biraz sert bir kıvamda yapıp top haline getirdim öyle önüne koydum kendi alıp yedi onu deneyebilirsiniz çok işe yarıyor
AnnaGloria hilaz0237 onu da yapmıştım ama galiba o dönem iştahsız olduğu için reddetti tekrar öyle deneyim siz ne kadar veriyorsunuz yani mesela bir tatlı kaşığı kadar da olsa etkili olur mu
melegim71 hilaz0237 ben yaptim 1 ayda 600 almisti daha tartilnadik veriyorum chia katmadim wcye cikarabilir demisti benimki zaten cikiyor oyuzden koymadim
hilaz0237 melegim71 yaaaa ben onu yazdığını fark etmemiştim chia koydum ikincide ve çok hazırladım artık bunu bitiricez mecbur sizde güzel sonuç almışsınız maşallah devam ediyor musunuz
melegim71 hilaz0237 evet devam ediyorum ama tartilnadik boyuda guzel arttirdi chiayi eger wcye cok cikarsa keserseniz demksti bayan
hilaz0237 Sermec27 maşallah evet bizde de iştah arti öncesinde bir şeyler yedirmek için nasıl cabalardim şimdi gidip gelip bir seyler atıştırmak istiyor