melek2324 Umarım burada her marka yazana, altın paylaşana veya her hangi bir lüks paylasımda bulunanlara da böyle tepkinizi gösterirsiniz ve denk gelirsem o zaman samimiyetinizi anlarım.
Ama insanların bir hayatı ve yaşam standartı var bunu yazdığı veya paylaştığı için kimseye söz söylemek düşmez. Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın.
Evet, eminim çünkü kimse primadan veya carters markasından tetiklenip kendini kötü hissetmez hissedecek olsa zaten belirtir çünkü bu platform da bir tek ben prima veya carters, zara vs kullanmıyorum ki bunlarda asla asla erişelemez uçuk rakamlarda ki markalar değil (dior, chanel, lv, vs yazsam bi nebze tamam .) ve bunu belirtmiyorum burada sırf ‘lüks, zengin’ gibi kavramları yaşadığını göstermek için ne tür başlıklar açılıyor siz benim yazıma bu kadar takılacağınıza onlara takılın bence:) çünkü insanlar eşleri onlara almadığı zaman ona almış onu seviyor beni sevmiyor mu acaba ya da ne kadar şanslı yaşadığı hayata bak lüks diye içerleniyordur denkte geldim.
1 yaş çekimi, 6 ay çekimi, 6. Ay kınası gibi bir çok başlık açılıyor onlar’a özenip, iç geçirip yetersiz hissetmiyor da ben prima, carters, zara yazdım diye yetersiz hissedecek yapmayın Allah aşkına ya 😃
Ayrıca: İnstamomlar, mesela her gün farklı şehir, ülke ellerinde bebekleri kollarında kocaları yanlarında ki bakıcıları bebeklerini götürmedikleri özel etkinlik vb şey kalmıyor asıl bu insanları rahatsız edip ‘yetersiz’ düşüncesine sürükler. Onun bebeği şu kadar aylık ülke geziyor benim ki ancak market gibi gibi.
Evet algıda seçicilik bilerek yaptım çünkü çok saçma geliyor buna takılmanız 18 aydır buradayım bir kere böyle marka yazdım, yaşam standartımdan bahsettim diye kimse uzun uzun yazıp rahatsız olmadı.
Velhasıl kelam ben 2. Çocuğu katiyen düşünmüyorum Allah isteyene versin.
Var olan evlatlarımıza sağlıklı, başarılı uzun ömürler versin rabbim bizlerle birlikte. Gidişat normal değil görünen köyde kılavuz istemez. Hem ekonomik hem sosyal anlamda.