aysima108_ Pedagoglar iki çocuğun arasındaki en doğru yaş aralığı 4 diyor.
Ama bence 4-5 hikaye anne kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman doğru zamandır.
Ben kendi hayatım için konuşuyorum kendim 29 eşim 36 yaşında ve 2. Çocuğu yapmayı kesinlikle ve kesinlikle düşünmüyorum.
Devir çok kötü etraf sapık, sapkın, ruh hastası, cani, pedofili vs kaynıyor sağ gözümden sol gözüme güvenemiyorum. Ekonomi çok kötü.
Bebeğim için iyi bir gelecek hazırlayabilecek miyim ona nasıl bir hayat sunacağım doğru düzgün okutabilecek, her şeyine yetişebilecek miyim? Bunlar çok önemli şu anda devlet okulları bile en az 50 bin para alıyor. (Çevremde ilk okula 4 cocuk basladı 4ü’de farklı okullarda en ucuzu 45 bin ödeme yaptı devlet okuluna.) İlk çocuğumu prima premium care, zara, cartiers, gibi markalarla büyütüyorum çok şükür ikinciyi daha düşük veya kalitesiz şeylerle büyütürsem hakkına girmiş olmayacak mıyım? Ya da aynı kaliteyi ona sunamazsam ne olacak?
O yüzden rabbim evladıma / evlatlarımıza uzun, sağlıklı ve başarı dolu bir ömür nasip etsin bizlerle birlikte inşallah ve isteyen kim varsa kucağı boş kalmasın..