duhaegearss Aysemkizim ben seneler önce bir krem aldım soyuldu her yanı markasını hatırlamıyorum ama benim bembeyaz.byapti
defnnee Aysemkizim Kesinlikle glikolik asit ben koltuk altımda kullanıyorum gerçekten biraz açılma yaptı renkde
duhaegearss Aysemkizim rochcell 🤣🤣 beyazlatıcı kremleri tek tek gezdm akşam akşam ama bu kremi sonunda buldum
ayseeflin Bende hommbitkisel markasının beyazlatıcı kremini ve rolonunu denedim içeriği bitkisel olduğu için hiç bir yan etkisini göremeden rahatlıkla kullanıyorum çok memnunum 🌸kararmalarım yok denecek kadar gitti
Girlsmoms Aysemkizim ben hamileyken aşırı karardı kendimden tiksiniyordum resmen . Ama doğumdan bikaç ay sonra kendiliğinden eski Bali’me döndü siz doğum yapalı ne kadar oldu
Girlsmoms Aysemkizim birde koltuk altım için Tayyar özün beyazlatıcı kremi kullandım ama genitale bişi uygulamadım artık ondan mıdır nedir geçti kendiliğinden
LezizeNine Aysemkizim  canım bu var ben aldım ama hiç kullanmadım geçen bi sayfada gördüm cilt rengini baya açıyormuş diye hemen kullanıcam dedim. Şu an kampanyada 3 al 1 öde 498 tl ama 400 tl üzerine 100 tl indirim kuponu ile 398 tl oluyor bi bak istersen
vvb gzplt tam tersi lazer daha çok kararma yapıyor. Ben yaptırdım daha kötü oldu yani. Hatta lazere gelenler için özellikle renk açıcı kremler öneriliyor
duhaegearss Unicorn67 seneler seneler önce aldım ulasamadm.bende malesef Instagram dan sipariş etmiştim