Aysemkizim Bence herkes bundan bir nebzede olsa sikayetcidir koltuk alti ve genital bölge kararmasindan bahsediyorum. Bu durumdan muzdaribim daha önce kullanan önerisi olan anneler sizden desteğe ihtiyacım var
1gunesss Aysemkizim koltuk altınıza sıcak ağda yada,permatik yapmayın epilasyon varsa onu kullanın bi de bazı roll-on lar var kararmayı geçirriyordu newwell markasının vardı sanırım bi bakın
gulcegrgn Aysemkizim benim hamilelikte koltuk altım ve genital çok fazla karardı hatta tüm vücudum 😀 koltuk altı için cosmed markasının bi roll on ununu kullandım artık geçeceği mi vardı o mu fayda etti bilmiyorum onu kullanmaya başladıktan sonra baya açıldı . Beyazlarla etkisi de yazıyordu gerçi . Genitale bişey denemedim dahaca .
helinsila 1gunesss neden ben 5 senedir permatik kullanıyorum asla kararma olmadı koltuk altımda hala ilk günkü gibi bembeyaz 😂
mervenilsel Aysemkizim bikini bölgesinde işe yarayabiliyor, renk açıcı kremler var içeriğinin temiz olduğu söylenemez tabi
ayse_sare Aysemkizim lazer kesinlikle işe yaramıyor aksine benim özel bölgemi daha cok yaktı bende bıraktım herkezin önerilerine açığız
vvb gzplt tam tersi lazer daha çok kararma yapıyor. Ben yaptırdım daha kötü oldu yani. Hatta lazere gelenler için özellikle renk açıcı kremler öneriliyor
Aysemkizim mervenilsel yani bende açıkçası koru korune bu krem diyemiyorum ama işe yarayan varsa kullanmak istiyorum ya
sarah7 Limon karbonat diyorlar bazıları da çayır çayır yakar diyor ama sanırım koltuk altında bi deneyecem başka çaresi yok herhalde 😂
melike_027 Glikolik asit diyorlar bende aldım ama emzirirken kullanılmıyor diyorlar bu seferde Allah’ım yarabbim ben iki sene böyle mi gezecem kara kara