mervenilsel Aysemkizim bikini bölgesinde işe yarayabiliyor, renk açıcı kremler var içeriğinin temiz olduğu söylenemez tabi
Aysemkizim mervenilsel yani bende açıkçası koru korune bu krem diyemiyorum ama işe yarayan varsa kullanmak istiyorum ya
sarah7 Limon karbonat diyorlar bazıları da çayır çayır yakar diyor ama sanırım koltuk altında bi deneyecem başka çaresi yok herhalde 😂
melike_027 Glikolik asit diyorlar bende aldım ama emzirirken kullanılmıyor diyorlar bu seferde Allah’ım yarabbim ben iki sene böyle mi gezecem kara kara
gulcegrgn Aysemkizim benim hamilelikte koltuk altım ve genital çok fazla karardı hatta tüm vücudum 😀 koltuk altı için cosmed markasının bi roll on ununu kullandım artık geçeceği mi vardı o mu fayda etti bilmiyorum onu kullanmaya başladıktan sonra baya açıldı . Beyazlarla etkisi de yazıyordu gerçi . Genitale bişey denemedim dahaca .
helinsila 1gunesss neden ben 5 senedir permatik kullanıyorum asla kararma olmadı koltuk altımda hala ilk günkü gibi bembeyaz 😂
yasemink22_ Merhaba bende aynı sorundan muzdaribim. The purest markasının serumu vardı renk tonu eşitleme için onu kullanıyorum biraz açılma oldu. Lazer uygulaması yapıyorlar galiba en son çare onu yaptıracağım.
smr315_ Aysemkizim baga marka kullanabılırsınız ben lazer + koltık altı beyazlatma ıslemıne giriyorum baga ürünleri ile deslekliyorum çok şükür kurtuldum
Amineismom Aysemkizim bioderma sebiumdu, sanırım dışı beyaz olan onu ablam kullandı epey iyi gelmişti
wise Newwel beyazlarıcı deodorant kullanıyorum terlesek bile koku olmuyor bide the ceel kremi kullanıyorum
ayse_sare Aysemkizim lazer kesinlikle işe yaramıyor aksine benim özel bölgemi daha cok yaktı bende bıraktım herkezin önerilerine açığız
atam1938 Aysemkizim kesinlikle ve kesinlikle glikolik asit kullanın bir arkadaş önerisinde kullandım hamileyken kararmalarım oldu şu an eski haline döndü ayrıca sırttaki sivilcelerinde oluşumunu engelliyor