perakus barbiee_ bende alıyorum 8 aylık kızım 9-12 aldıgım takımların üstleri geniş altlar tayt şeklinde sardı baya. Ama kalıpları güzel yani tulumlarını aldım onlarda çok güzel
defnevedoruk barbiee_ 13 kilo kızım 19 aylık 18-24 bir tık dökümlü oluyor bence 12-18 alın cünkü kızıma tam oluyor
rodsmama barbiee_ kaliplari cok genis benim oglum 12 aylik. 12 kilo boyu da 86 cm. 2 yas aliyorum ben cok hafif buyuk oluyor ama cok hafif yani
rodsmama barbiee_ hayir bence iyi olur uzun olursa katlarsiniz bir tik ama bence olmasi gerektigi gibi olcaktir
barbiee_ rodsmama tamam o zaman teşekkür ederim öyle yaparım alt pantolon 12-18 aldım ama onuda mı 18-24 alsaydım
Duyulurum barbiee_ salaş seviyorsanız 18-24 alın ama normal dursun sadece bu sezon giysin diyorsanız 12-18
barbiee_ Duyulurum doğrusunuz tam da olmasın bu kış giysin istiyorum sweetler tam kalıp mı bol mu bilemiyorum
rodsmama barbiee_ benim oglum su an 12-18 olani da giyiyor tam oluyor ama yeni aldiklarim hep 2 yas onlari da minicik katliyorum daha rahatlar
Deletedmom_215 barbiee_ bizde aynı sizin gibi aldık. Pantolon beli lastikli olduğu için beline göre ayarladım. Paçasınıda hafif kıvırdım. Sweatte bir tik bol oldu ama iyi oldu yani kötü durmadı. Bence iyi yapmışsınız.