barbiee_ Kızlar merhaba oğlum normalde 12-18 giyiyor hm sweet 18-24 olur mu kalıpları nasıl? 13 kiloymuş 18-24 oğlum 10 kilo
Zgea barbiee_ Kaliplar büyük deniyor ama bir beden büyük almama rağmen o kadar da bol olmadı ben 19 aylık oğluma 2-3 yaş aldım kendi bedeni gibi oldu seneye olacağını sanmıyorum
Lunaaaaa barbiee_ kalıplar büyük ama özellikle alt kalıplar büyük üstler daha normal sweat alacaksanız da bedeninden bi büyük almanız her zaman daha iyi olur
barbiee_ Nrkzy iade etsem mi sizce 16 aylık civil falan 12-18 giyiyor hm de çok beğendim en küçük 1,5-2 yaş vardı
Zgea barbiee_ olur evet benim bebeğim 13 kilo boyu da 87 cm civarı, 2-3 yaş normal oldu asla büyük olmadı pantolon aldım jean o da 2-3 yaş belden daraltiliyor o da sorun olmadı
Deletedmom_215 barbiee_ canım 10 kilo oğluma 18-24 kalıpları çok büyük oldu. 12-18 tam oluyor hatta bir tik bol bile olabiliyor. 12-18 al bence. Benim oğlum 16 aylık.
barbiee_ Deletedmom_215 yaa evet 12-18 giyiyor normalde de çok beğendim bi sweete 18-24 1.5-2 yaş yani bilemedim tam kalıp diyorlar soru cevapta bilemedim iptal mi etsem kışa olur mu iyice
Deletedmom_215 barbiee_ sweette çok sıkıntı yaşamazsınız bence biraz bol olur ama genelde sweatlerde oversize oluyor ya.