Uykusuzhergeceeee barbiee_ yani dediğim gibi normalde geniş kalıp oluyor zaten, tam üstüne olmaz düşük durur kollarını kıvırmak zorunda kalırsınız bence. O tarz sevmiyorsanız iade edin
Deletedmom_215 barbiee_ bizde aynı sizin gibi aldık. Pantolon beli lastikli olduğu için beline göre ayarladım. Paçasınıda hafif kıvırdım. Sweatte bir tik bol oldu ama iyi oldu yani kötü durmadı. Bence iyi yapmışsınız.
barbiee_ Deletedmom_215 kaç kilo bebeğiniz ☺️ zaten bi kış giyecek kötü durmaz heralde ya sizde mi üst 18-24 aldınız
Deletedmom_215 barbiee_ aynı kilo aynı ay bebeklerimiz. Bende üst 18-24 alt 12-18 aldım. Üstü biraz genişte olsa giydirilir sıkıntı olmadı :)
Deletedmom_215 barbiee_ evet yürüyor 🥹 bak hatta bugün aldığım pantolonu giydirdim özelden atayım sana
rodsmama barbiee_ benim oglum su an 12-18 olani da giyiyor tam oluyor ama yeni aldiklarim hep 2 yas onlari da minicik katliyorum daha rahatlar
alexab barbiee_ benim kızımda 10 kg 12-18 veya 18/24 alıyorum. 12/18 tam olıyor, 18/24 bir tık uzun oluyor. Zaten kilo değil boy biraz etken burda biz de. Benim kızım 10 aylık 10 kg 75 cm. Ondan uzun oluyor.