BenDiyeBiri_ ay ne zor birşey benim doğumumda lohusada kimsem yok kapımı çalan kimsem olmadi 1 ay ac kaldım günler oldu sonra toparladım sağolsun eşim dışarıdan söylüyordu ama nereye kadar sıcak bir yemek yiyemedekten sonra uyuyamadiktan sonra onu geç sütüm azaldı 3 ayda bıraktı emeyi çok zor şeyler yaşadım😓 dedim birgün yemek yapıyım çorba büyük tüp bitmişti küçük tüpe koyayim egledigim yerde kanamam başladı çok kötü şeyler yaşadım 1 hafta eşim babalık izne durdu sonra ise başladı inan biri olsaydı belki bu kadar yıpranmazdım kötü söze bile raziydim ama yoktu .
Doğum aniden oldi kıştı çıkan gelen olmadi kaynanamı aradik gelecem diyip köpeğini bahane edip gelmedi sonra gelecem diyip bizi darladi kabul etmedim çünkü sezeryan olduğum gün dinlenmem gerekti yerde ben ayağa kalktım yatamadım bile refakatçi çalıştığım yerden abla cagirdim kadın gece geldi 1 de falan sağolsun yatagimi ona verdim yorgun diye ben koltukta yatım anlatacak çok şey varda işte böyle seyler yaşadım ailem çok uzaktı gelemedi kış diye kimse görmek istemedim ayaklandim çünkü o saaten sonra bile gelseler ne fayda ki doğumuma yengem gelecem diyip beni oda yarıda bıraktı.