BenDiyeBiri_ 1 ay zombi gibi gezdim evi afedersin b0k götürdü eğilmek yasak öksürmek allahım neler çektim neler sadece verilen sözlerin tutulmamasina üzülüyorum çok şey istemedik be sıcak bir çorba uyku ne isteyecektik başka. Ben evlâdım için ayakta durdum yarın birgün kimse diyemez biz baktık ettik diye.
Seni çok iyi anlıyorum keşke yakınımda olsaydın inan yemeğini yapar giderdim evinide temizlerdim hiç gocunmam etrafımda böyle yardıma ihtiyaç biri olsa giderim ama kimsem yok işte.
Nasıl doğum yaşarsak yasalım inan ki insan dinlemek istiyor bi tas sıcak çorba çok üzülüyorum aklıma doğuma gittim de herkesin annesi yakını vardı benim kimsem yoktu sadece o gece serviste doğumhane yerinde çapraz yerinde bir kadınla biz sabaha kadar konuştuk aynı gün sezeryan olduk o sabah 10 45 ben öğlen 15 00 geçe o kadınla aynı odaya düştüm biliyor musun onlar bana baktı gelinin annesini refahçı yaptı bebeğimi almam için yoksa narkozlu olduğun için vermiyorlar sana yemin ederim o kadının kız kardeşi kimi varsa bana yardım ettiler ölsem unutmam bebegimin benim üstümü onlar giyirdi allah bin kere razı olsun hiç unutmam.
Hadi ben uzaktayım ya peki sen sen yakındakiler allah görüyor sen üzülme bacım kimse yaptığı yanına kalmıyor bak ben unuturum ama uzakta olduğum için ama aklımdan çıkmaz.