sila60 Zehraadn Normalde mide bulantısını engelleyen bir ilaç ama süt arttırmada etkili. Aile hekimine de yazdırabilirsiniz eczaneden de alabilirsiniz.
sila60 Zehraadn “Motis” Mide bulantısını engelleyen ilaç dedim ama süt arttırmak için kullanıyorum bilginiz olsun. Yanlış anlaşılma olmasın.
sila60 Zehraadn Deneyin isterseniz Aile hekimi de yazıyor, eczaneden de direk alabiliyorsunuz reçeteye gerek kalmadan.
sila60 Zehraadn Kadın doğum doktoru yazmıştı bana herhangi bir sorun olmaz dedi ama siz gene kendi çocuk doktorunuza danışın isterseniz aklınızda şüphe kalmasın, bebeklerimiz hemen hemen aynı ayda sayılır.
Zehraadn sila60 anladım çok teşekkür ederim ben bestlak damla ile mamsel çay içiyorum ve artık onları içmekten yoruldum 🤦🏻♀️
sila60 Zehraadn Rica ederim. ;) Ben faydasını görüyorum çok şükür ama siz genede doktorunuza danışın ne olur ne olmaz bende 4-5 tane bitirmişimdir bestlaktan ki yanı sıra incir, dut kurusu gibi şeylerde tükettim ama hiç faydasını görmedim.
aydint 36 günlük bebeğim, 75 mg mama kullanıyorduk emzirme danışmanım sayesinde mamayı bıraktık, motis ve solgar tabletleri kullanıyorum, motisi danışmanımız önerdi direk beyinde süt üretimini uyarıyor dedi kullanmaya başladım
sila60 leylali22 merhaba sütümde çokça bir artış yok bebeğim emmiyor sağım yapmak durumundayım ama kesildiği durumu yaşadım ilacı içmediğim zamanlarda çok çok azaldı ama motisi kullanarak eski haline dönüyorum. Her sağımda farklı miktarlar çıkıyor tabii.
sila60 leylali22 Yan etkisi olmadı ama bıraktığım an sütüm direkt azalıyor. Kullanmaya başlayınca eskisine dönüyor o yüzden hiç bırakamıyorum. 1 gün kullanmamak bile çok etkiliyor beni öyle diyebilirim.