Berregunes esratr1 tablet kullandım çocuk doktoru önermişti bana bir ay kadar içtim çoğaldı sütüm bıraktım sonra
sila60 Ben kullanıyorum. Şurubu var mı bilmiyorum ama tablet olarak sabah akşam aç karnına yemeklerden 30 dk önce kullanıyorum.
sila60 esratr1 tabiiki birde ben erken doğum yaptım bebeğim emmiyor sağım yapıyorum, azalıp çoğaldığını sağımdan anlıyorum.
sila60 Zehraadn Normalde mide bulantısını engelleyen bir ilaç ama süt arttırmada etkili. Aile hekimine de yazdırabilirsiniz eczaneden de alabilirsiniz.
sila60 Zehraadn “Motis” Mide bulantısını engelleyen ilaç dedim ama süt arttırmak için kullanıyorum bilginiz olsun. Yanlış anlaşılma olmasın.
sila60 Zehraadn Deneyin isterseniz Aile hekimi de yazıyor, eczaneden de direk alabiliyorsunuz reçeteye gerek kalmadan.
sila60 Zehraadn Kadın doğum doktoru yazmıştı bana herhangi bir sorun olmaz dedi ama siz gene kendi çocuk doktorunuza danışın isterseniz aklınızda şüphe kalmasın, bebeklerimiz hemen hemen aynı ayda sayılır.
Zehraadn sila60 anladım çok teşekkür ederim ben bestlak damla ile mamsel çay içiyorum ve artık onları içmekten yoruldum 🤦🏻♀️