BenDiyeBiri_ Sksjsjjsks o zaman bizde 40 falandik birimiz 47 oldu birimiz 45 ben zayıfladım kardeşim zayıflamadi kardeşim hala 45 kilo 😃 o zamanlar annemde devlet bı kısmını karşılamamisti babam emekli diye
BenDiyeBiri_ Sksjsjjsks hamilelik tansiyonundan canım bir sürü serum vitamin katıp verildi bana nasıl aldigima ben bile şok düşün ama inşallah vermem 163 boyundayım 56 yine zayıf
BenDiyeBiri_ Sksjsjjsks inşallah darısı sana olsun ben kendimi baya zayıf diyodumda sen benden daha zayıf çıktın inşallah sende alırsın içtiğimiz su bile yarasın inşallah 😃😃
Buglem_ Sksjsjjsks inşallah alırsın ya benm iştahım gercekden çok güzel yerim yani ama gel gelelim hiç kilo alamıyorum 168 boy 48 kilo galiba metabolizmam çok hızlı
Sksjsjjsks Buglem_ benimde hızlı benimde yemem kötü değil emzirme dönemin de daha da verdim ınşallah alırım alınca yazarım sizede skjsjs😂 sizin de çok düşük değil ama boyunuz uzun olduğu için belki sırıtıyordur
Buglem_ Sksjsjjsks aynn öyle kilom çok düşük değil ama boyum uzun olduğundan çok zayıf duruyorm bi kullanın bakalm da inşallah fayda eder bizede bilgi verirsiniz