BenDiyeBiri_ Sksjsjjsks kız kardeşim kullanmıştı zamanında oda baya zayıftı baya yaramıştı bizde kullandık bıraktıktan sonra yine zayifladik 😃
BenDiyeBiri_ Sksjsjjsks ben kendim için yazdırmak istediğimde bana verilmemisti ama siz baya zayifmissiniz
Sksjsjjsks BenDiyeBiri_ ciddi olamazsın 🥲😂 neden bırakınca zayıfladınız su an aşırı üzüldüm bak bende tekrar zayıflamak istemiyorum 🥲 kız zaten devlet karışalamıyorm paramla aldım dkksks ınsallah işe yarar 😕😂 yoksa zayıflıktan ölecem kaç kg almıştınız acaba
BenDiyeBiri_ Sksjsjjsks o zaman bizde 40 falandik birimiz 47 oldu birimiz 45 ben zayıfladım kardeşim zayıflamadi kardeşim hala 45 kilo 😃 o zamanlar annemde devlet bı kısmını karşılamamisti babam emekli diye
Buglem_ Sksjsjjsks inşallah alırsın ya benm iştahım gercekden çok güzel yerim yani ama gel gelelim hiç kilo alamıyorum 168 boy 48 kilo galiba metabolizmam çok hızlı
BenDiyeBiri_ Sksjsjjsks hamilelik tansiyonundan canım bir sürü serum vitamin katıp verildi bana nasıl aldigima ben bile şok düşün ama inşallah vermem 163 boyundayım 56 yine zayıf
BenDiyeBiri_ Sksjsjjsks inşallah darısı sana olsun ben kendimi baya zayıf diyodumda sen benden daha zayıf çıktın inşallah sende alırsın içtiğimiz su bile yarasın inşallah 😃😃